Canon predstavlja izuzetno elegantan model IXUS 210

IXUS 210 nudi izvanredne fotografije na jedan dodir prstom

Elegantan izvajan dizajn

Fotoaparat IXUS 210 je dostupan u četiri boje, ima neodoljiv dizajn izvajanog kućišta i najnapredniji interfejs ekrana osetljivog na dodir, do sada viđen u IXUS modelu. Predodređen da postane najnoviji fotoaparat koji jednostavno morate imati i o kojem svako priča, IXUS 210 je savršen izbor za osobe sa istančanim osećajem za modu koje se ponose time što su uvek za korak ispred ostalih.

Jednostavnost ekrana osetljivog na dodir

Model IXUS 210 ima izuzetno intuitivan ekran osetljiv na dodir koji je jednostavan za upotrebu – što vam omogućava čitav niz pametnih funkcija na dodir prsta. Velike ikone na ekranu, korisni saveti i trikovi i inteligentni automatski režim „Smart Auto“ doprinose tome da fotografisanje, pregled i deljenje odličnih fotografija bude jednostavnije nego ikada pre – i daleko zabavnije.

Impresivne slike, zapažen stil

Izuzetno elegantan IXUS 210 nudi niz naprednih funkcija i izvanredan kvalitet slike zahvaljujući rezoluciji od 14,1 megapiksela i originalnom Canon širokougaonom objektivu sa zumom uvećanja 5x – što čini ovaj model stilskim iskazom sa pokrićem.

IXUS 210 – ključne karakteristike:

  • Rezolucija 14,1 megapiksela
  • Širokougaoni objektiv od 24mm sa zumom uvećanja 5x i optičkom stabilizacijom slike
  • LCD ekran „PureColor II Touch“ dijagonale 8,8 cm (3,5 inča)
  • Napredan ekran osetljiv na dodir
  • Inteligentni automatski režim „Smart Auto“, detekcija lica i korisnički interfejs sa savetima i trikovima
  • Snimanje HD video zapisa, HDMI priključak

O kompaniji Canon Europe

Canon Europe je regionalna prodajna i marketinška ispostava kompanije Canon Inc. koja je prisutna u 120 zemalja i zapošljava više od 11.000 ljudi širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA region).

Kompanija je osnovana 1937. godine sa ciljem da napravi fotoaparate najvišeg kvaliteta a dostupnih potrošačima. Canon-ova neumorna strast prema „Snazi slike“ je od tada izazvala da se ova tehnologija proširi na brojna tržišta i tako je kompanija zauzela mesto svetskog lidera i u domenu potrošačkih proizvoda i u domenu poslovnih rešenja. Njena rešenja obuhvataju proizvode, od kompaktnih digitalnih i SLR fotoaprata, preko emisione optike i prenosivih aparata sa X-zracima, do multifunkcijskih i produkcijskih štampača, a sve ih podržava asortiman usluga dodate vrednosti.

Canon mnogo ulaže u istraživanje i razvoj kako bi proizveo najbogatije i najinovativnije proizvode i usluge koje će zadovoljiti kreativne potrebe korisnika. Od fotografa do kompanija koje se profesionalno bave štampom, Canon svakom korisniku omogućava da razvije svoju strast prema slici.

Canon veruje da je vođenje računa o interesima društva i životne sredine integralan deo dobre poslovne prakse. Ovo je utemeljeno u korporativnu filozofiju kompanije, „Kyosei“, koja se fokusira na zajednički rad i život u cilju opšte dobrobiti.

Detaljnije informacije o kompaniji Canon Europe dostupne su na adresi www.canon-europe.com

O kompaniji Canon Adria d.o.o.

Canon Adria d.o.o. je kompanija sa sedištem u Ljubljani, u vlasništvu kompanije Canon CEE (Canon Central and East Europe). Osnovna delatnost kompanije Canon Adria jeste davanje tehničke podrške i trgovina na celokupnom području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije.

Više informacija o kompaniji Canon Adria: www.canon.rs

newsmaster