Popularni Logitech proizvodi u fantastičnim bojama i maštovitog dizajna

Beograd, 31. avgust, 2010 — Logitech je danas zvanično predstavio Fantasy Collection, liniju proizvoda sjajnih boja i privlačnog dizajna, inspirisanih modnim trendovima i trendovima u pop kulturi. Kolekcija omogućava izražavanje različitog karaktera i stvaranje jedinstvenog i ličnog sveta za svakog korisnika.

“Sa Fantasy kolekcijom dodali smo malo zabave i inspiracije nekima od naših najpopularnijih, pristupačnih i jednostavnih kompjuterskih periferija,” rekao je Rory Dooley, potpredsednik kompanije Logitech i generalni direktor poslovne jedinice za upravljačke uređaje. “Naše inspirativne boje i paterni donose delić fantazije u vaš svet.”

Šareni i razigrani paterni

Fantasy kolekcija je sačinjena od mešavine raznovrsnih boja i paterna, uključujući i Fleur Dark, Blue Swirl i Pink Balance, kao neke od varijanti koje su dizajnirane da podstaknu maštu.

Sa intrigantnim paternima, misteriozni i elegantni Fleur Dark budi osećaj pokreta i raspoloženja, koji dodaju oštru eleganciju računaru. Prefinjen dizajn i jednostavne boje dobro uklapaju Fleur Dark sa ostalim proizvodima Fantasy kolekcije ili sa bilo kojim proizvodom kompanije Logitech.

Blue Swirl patern karakterišu asimetrični i preklapajući prstenovi, inspirisani efektom koji proizvodi kišna kap na mirnoj vodi,. Ovaj smirujući patern dizajniran je tako da se dobro uklapa sa Peacock Blue proizvodima Fantasy kolekcije.

Pink Balance je razigrani patern, dizajniran tako da računar učini izazovnim i zabavnim. Predstavlja odličan balans kada je uparen sa Dusty Rose proizvodima iz kolekcije.

Fantasy kolekcija nudi još mnoge druge paterne i boje u širokom spektru Logitech proizvoda, uključujući i miševe, podloge za prenosive računare i bežične tastature. Za informacije o proizvodima, bojama i paternima, posetite www.logitech.com/fantasycollection .

Cene i dostupnost

Fantasy kolekcija nudi jedinstvenost po pristupačnim cenama. Većina proizvoda je jeftinija od 29.99 evra. Novi proizvodi su dostupni u prodaji širom Evrope. Za više informacija posetite www.logitech.com .
Logitech je svetski lider u proizvodima koji povezuju ljude i digitalna iskustva do kojih im je stalo. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi platformi za računare, komunikacije i zabavu, Logitechova kombinacija hardvera i softvera omogućava ili unapređuje digitalnu navigaciju, muzičku i video zabavu, igrice, društveno umrežavanje, audio i video komunikaciju na internetu, video bezbednost i kontrolu kućnih uređaja za zabavu. Osnovan 1981, Logitech International je švajcarska javna kompanija koja je članica Švajcarske berze (LOGN) i Nasdaqa (LOGI).
newsmaster