Još komfornija i sigurnija kupovina ulaznica putem interneta

NOVA USLUGA OVLAŠĆENOG PRODAJNOG SERVISA “TICKETS.RS

“Print et houm” tehnologija

Beograd, 29. Oktobar 2010. godine – „Tickets.rs“, ovlašćeni prodajni servis karata za sve najbitnije događaje koji se organizuju u zemlji i region, svojim klijentima je omogućio još komforniji i sigurniji način kupovine ulaznica putem interneta zahvaljujući novoj “print et houm” (print at home) tehnologiji. Potrebno je da samo imate računar, štampač, vezu sa internetom i kreditnu karticu, preko koje se vrši plaćanje, i predstava može da počne.

Prednost ovakvog načina kupovine ulaznica je u tome što nije potrebno ići na prodajno mesto i čekati u redu na šalteru, što štedi vreme i posetiocima iz Srbije i iz regiona. Veliki benefit naručivanja preko interneta je u tome što možete izabrati tačno ono sedište koje vama odgovara, uz virtuelni pogled na binu, što sigurno doprinosi još većem zadovoljstvu. Uz to, naručivanjem preko interneta stičete mogućnost učestvovanja u nagradnim igrama, ukoliko ih je organizator predvideo, kao i mogućnost sticanja eventualnih popusta i drugih prijatnih iznenađenja.

“Print et houm” je najbrži i najkomforniji način kupovine ulaznica, jer se cela transakcija  obavlja preko interneta, a ulaznice potrošači štampaju na svom štampaču, na belom A4 papiru. “Print et houm” ulaznicu nije potrebno menjati za original jer svaka sadrži jedinstveni bar kod, koji služi za kontrolu ulaska na željeni događaj.

Ako izgubite „print et houm“ ulaznicu, odmah se prijavite na telefon 0900 11 00 11. Ulaznica će biti poništena uz detaljne intstrukcije opratera, a na sajtu www.tickets.rs će se otvoriti nova mogućnost za njeno ponovno štampanje.

„Tickets.rs“, ovlašćeni prodajni servis karata, sa jednom od najrasprostranjenijih prodajnih mreža u Srbiji, učestvovao je u organizaciji skoro svih najznačajnijih muzičkih i sportskih događaja u zemlji i inostranstvu u poslednjoj deceniji. Prva je kompanija koja je u Srbiju uvela plaćanje kreditnom karticom preko internet, a za razliku od ostalih prodajnih servisa „Tickets.rs“ je uključen i u širu organizaciju događaja – od sistema akreditacija, pa do kontrole ulaska na događaj, zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u svoje tehnološke kapacitete.

newsmaster