Ovi App wizard takmičenje


U Srbiji je u toku nagradna igra kompanije Nokia zahvaljujući kojoj svi vlasnici aplikacije izradjene uz pomoć jednostavne Ovi app Wizard alatke mogu  prijaviti svoju aplikaciju za takmičenje i osvojiti najnoviji smart telefon kompanije Nokia N8!

Kompanija Nokia pokrenula je 18. novembra nagradnu igru u Srbiji! Svi vlasnici aplikacije izradjene uz pomoć Ovi app Wizard alatke mogu, nakon objavljivanja aplikacije na Ovi Store-u, prijaviti svoju aplikaciju za takmičenje i osvojiti najnoviji smart telefon kompanije Nokia, Nokia N8!

Sve što je potrebno uraditi je od svog online medija ili bloga sa RSS feed-om, ili RSS feed-a Facebook profila napraviti aplikaciju koristeći veoma jednostavnu alatku Ovi app wizard ) http://www.nokia.rs/usluge-i-aplikacije/appwizard ) i da zatim aplikaciju objaviti na Ovi Store. Preostali korak je još samo prijava za takmičenje slanjem imena i prezimena, naziva aplikacije, kao i linka koji vodi ka njoj na adresu [email protected]

Prijave se primaju do 20. decembra. Nakon tog datuma, vlasnik novog Nokia N8 smart telefona biće kontaktiran na svoj e-mail! Kako bi svi učesnici imali jednake šanse, pobednik biti slučajno izvučen, sa tim što svako preuzimanje vaše aplikacije sa Ovi Store-a povećava šansu da to budete upravo vi!

Želimo svima puno sreće u takmičenju i sa nestrpljenjem očekujemo novog vlasnika smart telefona Nokia N8!

Posetite stranice http://www.nokia.rs/microsites/takmicenje za sve dodatne informacije i detaljan objašnjenja. Za više informacija o događaju Nokia World 2010, posetite  http://events.nokia.com/nokiaworld.

newsmaster