Epson predstavio nove trendove iz oblasti štampe i projektora

Pored novih proizvoda, predstavljen je i novi distributer za tržište Srbije kompanija EWE Comp

31. maj 2011. – Kompanija Epson® je danas u Beogradu, predstavila nove trendove iz oblasti štampe malog, srednjeg i velikog formata namenjene kako kranjim tako i poslovnim korisnicima, kao i projektore izuzetnog kvaliteta, gotovo za sve namene.

Na konferenciji za medije, pored novih trendova i proizvoda, kompanija Epson je predstavila i svog novog distributera za tržište Srbije, kompaniju EWE Comp.

Na održanoj prezentaciji predstavljeni su novi modeli ink jet štampača koji svojim performansama zadovoljavaju gotovo sve potrebe korisnika. Zahvaljujući Epsonovoj MicroPiezo tehnologiji, odvojenim kertridžima unutar štampača i vrlo pristupačnoj ceni, ovi uređaji predstavljaju idealan izbor, bilo da ste prosečan kućni korisnik, ljubitelj fotografije ili zahtevan korisnik koji želi štampu većeg formata.

“Zadovoljstvo nam je da smo na tržištu Srbije prepoznati kao jedan od vodećih proizvođača štampača i projektora i zbog toga nam je cilj da ovo tržište upoznamo sa novim, budućim trendovima I proizvodima koje kompanija Epson donosi” izjavio je Renato Vincenti Channel Development Manager International Territories kompanije Epson. “Kroz svog novog distributera, kompaniju EWE Comp, kao i putem kvaliteta svojih proizvoda, kompanija Epson će se i u budućnosti truditi da opravda svoju dobru reputaciju kako kod postojećih, tako i kod novih korisnika”

Pored proizvodnje štampača, kompanija Epson je i globalni lider u oblasti proizvodnje projektora, zahvaljujući svojoj 3LCD tehnologiji koju karakteriše izuzetan kvalitet prikaza slike. U svojoj paleti, Epson sadrži izuzetan broj projektora, namenjenih različitim okruženjima, pa se Epson projektori danas mogu videti i u učionicama, kancelarijama ali i bioskopima.

“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa kompanjom Epson koja je veoma dobro poznata i pozicionirana na tržištu Srbije”, izjavio je Željko Gordić, Epson product manager, EWE Comp “ Kompanija EWE Comp će se truditi da na našem tržištu ponudi dobro poznate proizvode poput SX-125 ili SX-218 multifunkcijskih štampača, Stylus S22 inkjet štampača ili EB-S92 projektora. Takođe ponudićemo i nove proizvode koji će sigurno svojim kvalitetom i performansama brzo pronaći svoje kupce”.

Epson proizvode možete pronaći u prodavnicama kompjutera širom Srbije. Više informacija možete dobiti na websajtu www.ewe.rs

newsmaster