ASUS u saradnji sa kompanijom Gigatron otvara prvu specijalizovanu prodavnicu ASUS laptopova i dodatne opreme

ASUS u saradnji sa kompanijom Gigatron otvara prvu specijalizovanu prodavnicu

ASUS laptopova i dodatne opreme

Beograd, Srbija (21. decembar 2011) ― Juče je u šoping centru Ušće svečano otvoren ASUS Point, stvoren sa ciljem da ljubiteljima i kupcima laptopova pruži potpuno novo iskustvo. ASUS Point je prva specijalizovana prodavnica ASUS laptopova i dodatne opreme u Srbiji, nastala kao plod saradnje kompanija ASUS i Gigatron.

Smešten na atraktivnoj lokaciji, na drugom spratu šoping centra Ušće u Beogradu, ASUS Point je jedinstveno mesto na kome se mogu ne samo kupiti, nego i isprobati ASUS laptopovi, netbookovi i tablet uređaji. Posetioci će imati ekskluzivnu priliku da „pogledaju u budućnost“ i vide uređaje koji će se tek pojaviti u prodaji na našem tržištu. 

Veliki izbor, ljubazno i stručno osoblje koje će vam pomoći da odaberete proizvod koji najbolje odgovara vašim potrebama, kao i mogućnost isprobavanja, čine ASUS Point najboljim mestom za kupovinu ASUS prenosnih uređaja i dodatne opreme.

Za više informacija o novim ASUS proizvodima posetite www.mojasus.com i www.facebook.com/asus.srbija

                                    ###

O kompaniji ASUS

ASUS, jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča, vodeća je kompanija u novoj, digitalnoj eri. ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUSje u 2010. godini osvojio 3.398 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 10.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 3.000 inženjera, kompanija je u 2010. godini ostvarila prihod od 10 milijardi dolara.

newsmaster