SBB najbrži internet uz kablovsku televiziju za samo jedan dinar

Beograd, 9. april 2012 – Kompanija SBB je za sve nove i postojeće korisnike kablovske televizije pripremila specijalnu ponudu. Svi novi korisnici koji se priključe na SBB mrežu do 31.05.2012, gledaće televiziju i koristiti najbrži internet u Srbiji za samo jedan dinar mesečno prva tri meseca. Postojeći pretplatnici koji još uvek nemaju internet, takođe imaju mogućnost da se prijave do kraja maja i surfuju brzinama od 10Mb/s do 100Mb/s za samo jedan dinar prva tri meseca. Ponuda važi uz ugovor na dve godine.

Svi korisnici koji u okviru ove akcije sklope ugovor, imaće mogućnost da dobiju wireless ruter na korišćenje, koji će im biti instaliran prilikom uvođenja interneta.

Na ovaj način, uz najbolju televezijsku ponudu, korisnici će biti u prilici da se sami uvere u pogodnosti brzog interneta. Od marta ove godine omogućeno je surfovanje brzinama od 10Mb/s do 100Mb/s, što je povećanje do čak 75%. Takođe, upload brzine su povećane čak do 100%, sa najvećom brzinom od 4Mb/s.

Dodatna pogodnost za SBB postpaid internet korisnike je korišćenje bežičnog interneta u okviru SBB WiFi zone koja se prostire na preko 200 lokacija širom zemlje, a plan je da se taj broj udvostruči do kraja godine.

Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi.U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.

newsmaster