SBB D3 2.0 digitalna platforma za novu dimenziju televizije

Beograd, 26. novembar 2012 – Pokretanjem nove digitalne plaftorme D3 V2.0, SBB je svojim korisnicima ponudio potpuno novu dimenziju televizije. Gledanje televizijskog programa više neće biti isto. Napredna digitalna platforma omogućava da gledate ono što želite kada god želite i gde god želite.

SBB na D3 V2.0 platformi nudi najveći broj kanala u Srbiji, više od 150 digitalnih i preko 20 u vrhunskom HD formatu. Programi ovih kanala se nalaze u, kod nas, jedinom TV vodiču (EPG) sa slikama i opisima za naredna četiri dana. Uz atraktivni korisnički interfejs, nova platforma omogućava i video na zahtev sa bogatom kolekcijom od preko 3000 filmova i serija koje ćete jednostavno pronaći na „policama“ SBB Video kluba.

Pored toga što hit filmove i druge sadržaje Video kluba možete naručiti iz fotelje, uz pomoć daljinskog upravljača, SBB prvi put u Srbiji uvodi nove funkcije koja će promeniti način na koji gledate televiziju. Televiziju ćete prilagoditi sebi i gledaćete je kada želite. Premotaj TV (time shift tv) omogućava da pogledate emisije koje ste propustili ili da ih pogledate ispočetka na 20 popularnih kanala. Uz opciju Pogledaj propušteno (catch-up) moguće je pogledati emisije, serije, utakmice koje su emitovane u poslednja tri dana. Pogledaj ispočetka (start over) je tu ako ste stigli na sred omiljene serije i želite da je odmah pogledate od početka. Deo nove D3 V2.0 platforme je i DVR funkcija uz koju čak možete da pauzirate program koji ide uživo, snimate ga ili premotavate.

Nove mogućnosti i izgled D3 V2.0 platforme dobio je i D3 GO. TV sadržaj možete da gledate kod kuće na jednom ili više televizora (multiroom), a kao što je poznato, možete ga gledati i u pokretu, na D3 GO. Pored toga, D3 GO vam takođe omogućava da pauzirate program, premotavate, iznajmite film po želji, slušate radio i to sve gde god vi želeli.
Kompanija SBB – Srpske kablovske mreže najveći je operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, a od skoro i operator fiksne telefonije. Najznačajniji je operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja sa svojom Total TV platformom. SBB je nastao integrisanjem kablovskih distributera širom Srbije tokom 2002. i 2003. godine, a danas zapošljava više od 900 ljudi. U saradnji sa kompanijama Telemach u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, sa kojima ima iste većinske vlasnike i predsednika uprave, čini jedinstven telekomunikacioni sistem na teritoriji nekadašnje države.

newsmaster