Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013

Noviteti sadrže ErgoSensor i Ambiglow tehnologiju, 29″ UltraWide 21:09 monitor, 27″ WQHD PLS i Clinical Review monitor

MMD, vodeća tehnološka kompanija i licencirani brend partner za Philips monitore, predstaviće niz istaknutih monitora na CeBIT-u. U poslovnom segmentu, MMD će predstaviti Philips UltraWide 73,6 cm (29″) monitor u Cinemascope formatu 21:09. Osim navedenog modela deo B2B portfelja takođe čine: 68,6 cm (27″) PLS model sa fantastičnom WQHD rezolucijom od 2560 x 1440 piksela, kao i 58,4 cm (23″) IPS model s ErgoSensor tehnologijom, koji pazi na korisnikovo držanje i daje korektivne povratne informacije. MMD će prikazati i 27-inčni AH-IPS monitor sa 3D mogućnostima, kao i Ambiglow tehnologijom fokusiranom na ljubitelje igrica, kao i 23″ IPS model s MRT povezivanjem. Premijerno na CeBIT-u biće izložen i Clinical Review monitor, koji je idealno dizajniran za upotrebu u kliničkim uslovima. Svi modeli će biti prikazani od 5. do 9. marta 2013. u Hannoveru, na CeBIT sajmu IT tehnologija, u dvorani 15.


Zavidnog formata, oštrine i produktivnosti: 29” UWHD 21:9 displayModel UltraWide redefiniše standarde u modernom poslovnom okruženju. State-of-the-art AH-IPS tehnologija daje jasne slike i jarke boje. Najimpresivnija osobina ovog modela je thought-through funkcija razmere 21:09. UltraWide ekran omogućava pregledanje različitih programa Windows-a side-by-side nudeći potreban dodatni prostor za kancelarijske aplikacije. S MultiView karakteristikom, nekoliko izvora signala kao što su kompjuteri i BluRay gaming konzole, mogu biti povezane i pregledane istovremeno, što dovodi do značajne uštede vremena i povećanja produktivnosti.

Jednostavno više produktivan: 27″ WQHD monitor s PLS tehnologijom. Glavna misija 272P4QPJKEB modela je određivanje oštrine. Nudi i dva DisplayPort konektora za daisy-chain set-up, kao i HDMI i DVI priključke. Čak tri USB (3.0) priključka na vrhu oduševiće i najzahtevnije korisnike. Preko pivot funkcije, ekran se može okretati od pejzaž do portret formata u roku od samo nekoliko sekundi što je posebno praktično u radu s dugim tekstovima i tabelama, ili pri uređivanju fotografija. Drugi Philips CrystalClear model opremljen je najnovijom PLS pločom, čime se postižu fantastično jasne i živopisne slike sa 2560 x 1440 piksela. Model sadrži i brojne ugrađene pogodnosti kao što su MultiView i integrisana web kamera sa 2.0 megapiksela.

Svetska ekskluziva: Ambiglow 3D monitor. Philips će predstaviti još jedan uspešan monitor iz 27″ linije monitora: gaming Gioco 3D monitor. Ovaj model, ne samo da pruža odličnu sliku koristeći vrhunski AH-IPS panel i 3D tehnologiju polarizacije bez treperenja, već i stvara aureolu podudaranja slika na pozadini ekrana, koja se zove Ambiglow. Posebno je pogodan za gledanje filmova i igrice. Philips Ambiglow nudi jedinstveno iskustvo gledanja, istovremeno smanjujući zamor očiju. Izvanredni gaming model smart karakteristika sadrži i USB priključak za brzo punjenje mobilnih telefona, kao i 3D auto funkciju.

ErgoSensor: Pazi na zdravlje korisnika. Poslovni model 231P4QRYES kombinuje najnoviji eIPS monitor sa user-friendly ErgoSensor funkcijama. Ova tehnologija meri određene ergonomske parametre, kao što su udaljenost gledanja, radnog vremena ili držanje tela, a potom daje korektivne povratne informacije o unapređenju zdravlja i produktivnosti na radnom mestu.

23“ inovacija: MHL. 23-inčna inovacija, model 237E4QHAD nudi MHL povezivanja koja omogućavaju Android korisnicima povezivanje kompatibilnih mobilnih gadgeta sa monitorom i direktan prikaz sadržaja iz smart telefona ili tableta na velikom ekranu.

Premijera: Clinical Review monitori. MMD će premijerno predstaviti i Philipsove modele sa sertifikatima za specifične primene u kliničkom sektoru. U ovom segmentu, monitori ne samo da nude vrhunski kvalitet slike, već ispunjavaju i posebne higijenske i ergonomske zahteve. Philips Clinical Review monitor se može pohvaliti jedinstvenim anti-bakterijskim premazom i lakoćom čišćenja. Tačna boja i reprodukcija u sivim tonovima osigurana je DICOM-compliant D-Prikaz tehnologijom.

Philips lansira i 61 cm (24″) IPS monitor za vrhunski kontrast boja, kao i dva 68,6 cm (27″) modela s tehnologijom high-grade AMVA i PLS prikazom. USB monitor od 54,6 cm (21.5″) je takvog raspona da omogućava ultra-mobilno korišćenje.

MMD će predstaviti navedene Philipsove monitore na CeBIT sajmu u Hannoveru (dvorana 15, štand F51) od 5. do 9. marta 2013.

newsmaster