Nokia širi ponudu XpressMusic uređaja sa Nokia 5630 XpressMusic

10 Februar, 2009., Espo, Finska – Nokia je danas predstavila Nokia 5630 XpressMusic, novi ultra tanki S60 uređaj, koji nudi kompletno iskustvo zabave, omogućavajući korisnicima da brzo i lako puštaju muziku, video snimke i igre, kao i da razmenjuju sadržaje.

Nastavljajući tradiciju XpressMusic uređaja koji obezbeđuju superiorna iskustva zabave, model Nokia 5630 XpressMusic odlikuje se najsavremenijim muzičkim plejerom za izuzetni audio kvalitet, muzičke numere i video zapise, pomoću posebno predviđenih tastera, kao i osnovne muzičke funkcije koje uključuju 4GB memorije za čuvanje preko 3000 numera, podršku svim glavnim digitalnim formatima i 3.5mm AV priključak. Sa posebnom Nokia inovacijom, kontrolisanom “Reci i pusti” opcijom, korisnici jednostavno mogu izgovoriti naziv omiljenog izvođača ili numere koja bi bila automatski puštena.

Nudeći besprekorno muzičko iskustvo, Nokia 5630 XpressMusic je kompatibilna sa Nokia Music Store, omogućavajući korisnicima da pretražuju i kupuju numere iz Nokia Music Store, gde je to moguće, dok posredstvom softvera Nokia Music for PC laganim odabirom i prevlačenjem numera korisnici mogu prebacivati i oblikovati muzičku kolekciju na svom uređaju.

Stavljanjem korisnika na prvo mesto, Nokia 5630 XpressMusic približava korisnike ovog jedinstvenog telefona sa osobama i medijima koji su im najbitniji. Meni sa kontaktima omogućava pristup do 20 najbližih prijatelja ili poslovnih saradnika direktno sa startne pozicije ekrana i nudi kompletan pregled istorije razgovora sa ovim kontaktima, uključujući poslednje mejlove, poruke, beleške telefonskih poziva i razmenjene fotografije. Meni sa prečicama u dnu ekrana omogućava brz pristup najčešće korišćenim aplikacijama, uključujući muziku, radio, internet, N-Gage i fotografije.

Model 5630 XpressMusic će biti dostupan uz bogato N-Gage iskustvo putem N-Gage prečice na ekranu. N-Gage nudi veliki izbor igara vodećih izdavača, doživljaj multiplejera, kao i mogućnost dodavanja prijatelja, odnosno saigrača sa kojima korisnici mogu zajedno da igraju igre.

Sa kamerom od 3,2 megapiksela sa blicem i punim fokusom, fotografije ili video zapisi mogu biti zabeleženi i razmenjeni putem omiljenih on-line zajednica, kao što su Share on Ovi, Flick ili Facebook.

Model Nokia 5630 XpressMusic će biti dostupan u drugom kvartalu 2009 sa očekivanom maloprodajnom cenom od 199 evra bez poreza.

|Search:Find More About Nokia širi ponudu XpressMusic uređaja sa Nokia 5630 XpressMusic|

[ad#ad-post1]

tnews