Premium monitori za igre nove generacije: 350 AOC gejming monitora na EA Gamescom

Beograd, 11. avgust 2014. – Spektakularni ciljevi, intenzivne borbene situacije i emotivni trenuci – ovo su samo neki od mnogih gejming iskustava po kojima je vodećiproizvođač, izdavač i distributer Electronic Arts poznat u celom svetu. Kako bi omogućio besprekorno uživanje ​​u najnovijim EA naslovima, AOC, kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, sponzoriše ovogodišnji Gamescom u Kelnu u Nemačkoj, sa 350 gejming monitora. Tako svi ljubitelji igara sredinom avgusta mogu videti kako igre oživljavaju na AOC 24-inčnom (60,9 cm) myUltraSpeed Full HD monitoru oznake g2460Pqu koji će se nalaziti na EA štandu u dvorani 6.1 ( štandovi C061, C063, B060).  Zahvaljujući vremenu odziva od samo 1 ms i uz 144 Hz, nagrađivani monitor uspešno eliminiše učestale smetnje pri igri poput nejasne i titrajuće slike pružajući beskompromisno i dugotrajno iskustvo igranja. Ujedno kao pokrovitelj najvećeg sajma interaktivne zabave, AOC se tako nameće kao prvi izbor u gejming sektoru.

Nagrađivani gejming monitor:
AOC g2460Pqu myUltraSpeed uz 144 Hz

Premium monitor za beskopromisno igranje


Na ovogodišnjem Gamescom sajmu, posetioci EA štandova u izložbenom centru Koelnmesse, od 14. do 17. avgusta, među prvima se mogu upoznati,  pa i iskusiti najprodavanije milionske EA naslove, uključujući i fudbalsku simulaciju FIFA 15, akcijsku igru Battlefield Hardline, životnu simulaciju The Sims 4 i online igru za više igrača Dawngate. Pogotovo igre poput FIFA-e i Battlefield Hardline mogu pokazati svoj maksimum uz nagrađivani AOC-ov g2460Pqu myUltraSpeed monitor prepoznatljiv po izuzetno brzom vremenu odziva od 1 ms, 144 Hz kao i smanjivanju zamora očiju i eliminisanju učestalih smetnji pri igri poput nejasne i titrajuće slike. Na taj način, igrači u startu imaju prednost naspram svoje konkurencije na drugim modelima uređaja. Ovaj model se može pohvaliti i sa 16:9 širokim TN ekranom dimenzija 1920 x 1080 u Full HD rezoluciji i naprednim DisplayPort priključkom za brz prenos slike.

g2460Pqu

Glavni igrač na gejming sceni

Sa svojim pokroviteljstvom EA na Gamescom sajmu, AOC ponovno dokazuje svoju predanost i nameće se kao broj jedan izbor među monitorima namenjenim strastvenim igračima. Sa izložbenim prostorom od 140.000 m² i 340.000 posetioca u 2013. godini, Gamescom je savršena pozornica da myUltraSpeed zablista u punom sjaju. Ovaj najveći sajam interaktivne zabave, tradicionalno pruža vizuelno sofisticirane igre nove generacije na EA štandovima koji ispunjavaju želje najzahtjevnijih igrača vezano za igrajuće novitete i hardvere tokom njihove posete. Ova kombinacija je idealna za igrače koji žele da dožive napredne karakteristike i visoki kvalitet igre AOC monitora. Osim 350 gejming monitora raspoređenih na Gamescom sajmu, portfolio jednog od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora takođe uključuje i nekoliko drugih modela, kao što su 27-inčni (68,6 cm) model g2770Pqu koji kombinuje 144 Hz s vremenom odziva od 1 ms, g2460Pqu s izuzetno velikim ekranom, što ga čini idealnim za igranje igara iz udobnosti svoje fotelje. Takođe AOC može da se pohvali i modelom g2460Pg koji dolazi s naprednom G-SYNC tehnologijom koju su dizajnirali stručnjaci i proizvođači grafičke kartice NVIDIA®. Ovaj model naziva G-SYNC ugrađen je u monitor kako bi se dovelo igranje na jedan novi nivo sinhronizujući frekvenciju osvežavanja s grafičkim procesorom na kartici. Na taj način, više ništa ne stoji između igrača i igre jer i najsitniji potez bežičnim upravljačem odmah se odražava na ekranu ostvarujući jedinstveno iskustvo i realnom vremenu.

newsmaster