HTC DESIRE 820 – VELIKI EKRAN, SJAJNE PERFORMANSE

Vrhunski doživljaj fotografisanja i HTC BoomSound™ postavljaju nove standarde u srednjoj klasi uređaja

IFA, Berlin, Nemačka, 4. 9. 2014 – HTC, svetski lider u inovacijama i dizajnu, predstavio je HTC Desire 820, naslednika popularnog HTC Desire 816, koga pokreće Qualcomm® Snapdragon 615 64-bitni procesor. Ovaj novi član porodice HTC Desire isporučuje sadržaj u pokretu izuzetno brzo i sa zapanjujućom jasnoćom na ekranu visoke definicije od 5,5 inča. Uz vrhunski grafički doživljaj i moćan HTC BoomSound™, šaren i moderan HTC Desire 820 postavlja nove standarde srednje klase pametnih telefona.

„Naš novi model HTC Desire pruža ljubiteljima zabave upravo ono što traže; moćan, brz, moderan pametni telefon koji donosi njihov omiljeni sadržaj na velikom ekranu po konkurentnoj ceni”, rekao je Piter Čau (Peter Chou) iz HTC korporacije. „HTC Desire 820 je kombinacija savremene tehnologije i najbolje zabave sa smelim, prepoznatljivim dizajnom i predstavlja telefon koji je i poželjan i pristupačan.”

Vrhunska kamera za fotografije i selfije

Za visok kvalitet selfija, HTC Desire 820 poseduje prednju kameru od 8 MP za impresivne solo poze i grupne fotografije bez mnogo napora. Uz poboljšane mogućnosti snimanja, on nudi Face Fusion, Live Makeup i Photo Booth opcije za još lepše i zanimljivije fotografije .

Nudeći snimanje sa visokim performansama uz zadnju kameru telefona sa otvorom od f / 2,2 i BSI senzorom od 13 MP, ovaj telefon pruža neverovatan kvalitet slike i danju i pri slabom svetlu, tako da će vaše fotografije biti prepune detalja čak i kada sunce zađe. Ako fotografija nije vaša jača strana, pritisnite i držite okidač za brzo i kontinuirano snimanje – idealno za snimanje predmeta koji se brzo kreću ili za kasniji odabir najbolje fotografije.

Napredna tehnologija za vrhunske performanse

S procesorom Snapdragon 615, HTC Desire 820 nudi munjevitu Cat 4 4 G povezanost pri brzinama do 150 mbps. S integrisanim LTE modemom i najnovijom 64-bitnom procesorskom snagom, ljubitelji zabavne mogu da uživaju ​​u njegovoj sposobnost za puštanje muzike, preuzimanje filmova i žongliranje društvenim fidovima ili aplikacijama glatko i bez mnogo napora.

Izgubite se u sadržaju

HTC Desire 820 je savršen za uranjanje u vaš omiljeni sadržaj. Bez obzira na to da li igrate igrice, gledate televiziju ili stvarate video i foto sekvence koristeći Zoe™ Highlights, izgubićete se u bogatom, jasnom zvuku, koji nude prednji stereo zvučnici i dva moćna pojačala HTC BoomSound™. Ekran od 5,5 inča visoke definicije takođe stavlja zabavu sa velikog ekrana u džep za krajnje beskompromisno iskustvo.

Upadljiv, prepoznatljiv stil

U pravom HTC stilu, kvalitet se ne zaustavlja na performansama. Prepoznatljiv i elegantan dizajn, čini da ovaj uređaj od polikarbonata nije samo moderan već ima i odličan kvalitet izrade koji je postao sinonim za HTC.

HTC Desire 820 takođe podržava i HTC Dot View™, pružajući trenutni pristup vašem telefonu bez otvaranja futrole. Uz niz funkcija, od javljanja na pozive i primanja i sklanjanja obaveštenja uz jednostavno prevlačenje, ova retro torbica se može prilagoditi svakoj situaciji, uz mogućnost da kreirate sopstvenu pozadinu odabirom slike iz vaše galerije ili odabirom jedne od 18 različitih tema.

HTC

Osnovana 1997. HTC korporacija (HTC) je kreirala mnoge nagrađivane mobilne uređaje i inovacije. Postavljajući korisnike u centar svega što rade, HTC pomera granice u dizajnu i tehnologiji kreirajući inovativno i lično iskustvo za korisnike širom sveta. HTC portfolio čine pametni telefoni i tablet uređaji sa HTC Sense® korisničkim interfejsom. HTC se kotira na Tajvanskoj berzi. Za više informacija posetite: www.htc.com

Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. Svi zaštitni znaci Qualcomm Incorporated se koriste uz dozvolu.

newsmaster