OTVARANJE NOVOG IZLOŽBENO-PRODAJNOG PROSTORA „KOMPRESOR“ U SRCU DONJEG DORĆOLA

Beograd, 20.02.2009 – Spektakularanom multimedijalnom predstavom i uz prisustvo mnogobrojnih zvanica iz političkog i poslovnog života sinoć u 20h, svečano je otvoren izložbeno-prodajni centar „Kompresor“ u ulici Žorža Klemansoa 19. Reč je o rekonstruisanoj hali za popravku vozila auto kuće Kompresor, u kojoj će poslovati 4 uspešne kompanije: Nitea, Haus, Kare i Micros Group koje se bave opremanjem kancelarijskog i stambenog prostora.

Umesto klasičnog oficijalnog dela otvaranja ove uspešne poslovne žene (Vesna Ječmenica, Dragana Zeljković, Divna Minić i Milka Tomić-Perović) su se u jednom trenutku obratile svojim gostima avargandnim video zapisom, pozdravivši sve goste i poželevši im dobrodošlicu. Tom prilikom istakle su i da su zahvaljujući njihovoj zajedničkoj viziji pokrenule projekat „Kompresor“ i od starog industrijskog prostora napravile nov, moderan izložbeno prodajni centar u srcu donjeg Dorćola. Do skora oronuli objekat, je zahvaljujući njihovoj viziji, ali i danonoćnom radu i upornost, dobio potpuno novu namenu, mesta u kome će svi zainteresovani moći da pronađu novu inspiraciju za opremanje kancelarije i stana.

Na koji način su se odlučile na ovako smeo poduhvat i šta ih je inspirisalo da zajednički otvore ovaj objekat specifične namene, vlasnica kompanije Nitea, Vesna Ječmenica je istakla: „Otvaranje Kompresora je značajan korak za Nitea-u, baš kao što je nekada, pre 6 godina bila organizacija prve samostalne izložbe „Dream Office“. Ovo je veoma rizičan i hrabar poduhvat, ali naše dosadašnje iskustvo pokazuje da treba gledati u budućnost i stalno težiti boljem. Iako vremena u kojima živimo nisu idealna, mi smo se odlučile da na ekonomsku krizu gledamo kao na priliku da se nešto novo uradi. Ponosni smo što smo u tom trudu i uspeli. Nadamo se da će do skora napušteni servis za popravku vozila postati mesto na kome će naši sugrađani naći rešenja, proizvode i usluge po meri njihovih zahteva.“

„Naša ideja je da ovaj prostor ne bude samo prodajnog karaktera, već i da predstavlja jedan novi centar urbane transformacije, kao i okrilje raznih kulturnih dešavanja i izložbi mladih dizajnera i umetnika“ – istakla je Dragana Zeljković, nekadašnji član gradske vlade za kulturu, a sada direktor kompanije Kare. „Mi smo već izdvojili određeni prostor na kojem će biti izložena dela mladih dizajnera. Na taj način, želimo da društveno odgovorno podržavamo talente i da im omogućimo da izađu iz anonimnositi, a prostor koji upravo otvaramo će nam biti odlična platfima za to“

„Želimo da našim građanima ukažemo na pravila uređenja prostora i predočimo im svetske trendove u oblasti enterijera i dizajna. Zajedno sa klijentima probijamo granice stereotipa i ukazujemo im na čitav spektar mogućnosti, kako bi njihov životni prostor učinili udobnim i funkcionalnim, ali sa potpunim poštovanjem estetike i dizajna. Haus im pomaže u tome kroz saradnju sa više od 20 najpoznatijih svetskih proizvođača nameštaja.“ – istakla je Divna Minić, direktor kompanije Haus.

„Micros Group nas svojom kompleksnom ponudom vodi iz ambijentalnog u virtuelni svet interaktivnog poslovanja. Mi modernom poslovnom čoveku, koji je u stalnom traganju za boljim i ekonimičnijim rešenjima nudimo bogatu ponudu informaciono komunikacionih tehnologija. Micros Group se fantastično dopunjuju sa bogatom i kompleksnom ponudom ostale tri kompanije u čemu upravo leži snaga i sinergija hale „Kompresor“.“ – istakla je Milka Tomić-Perović, predsednik kompanije „Micros Group.

|Search:Find More About OTVARANJE NOVOG IZLOŽBENO-PRODAJNOG PROSTORA „KOMPRESOR“ U SRCU DONJEG DORĆOLA|

[ad#ad-post1]

tnews