Budućnost nikada nije izgledala bolje: AOC zvanični partner novog filma Marsovac

Aoc Logo

Beograd, 8. oktobar, 2015. – Da naučna fantastika ide zajedno sa visokom tehnologijom dokazuje film Marsovac čiji je glavni partner svetski poznati brend monitora – AOC. Kao deo ove saaradnje, AOC monitori pojavljivaće se u filmu, a zajedno sa maloprodajnim partnerima imaće pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma.

The Martian
Savršena kombinacija: Moderni AOC monitori i naučno-fantastični film Marsovac

Marsovski materijali

Kao deo saradnje s 20th Centruy Fox, AOC monitori neće se samo pojavljivati u novom naučno-fantastičnom filmu Marsovac, već će zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima imati ekskluzivan pristup online i offline promotivnim materijalima. Filmski trejler i određene slike koristiće se online, kao sadržaj monitora ili pozadina na AOC monitorima, banerima i ostalim formatima. Offline materijali uključivaće specijalna pakovanja monitora, POS materijale i mnoge druge za internu i eksternu upotrebu koju će AOC prodajni tim moći da koristi posebno za promociju na eventima. Na ovaj način će i AOC i film Marsovac ostvariti svoju želju kako bi maksimalno zaintrigirali širu javnost.

Savršena kombinacija

AOC i 20th Century Fox su i ranije sarađivali na poznatim filmovima. Dugotrajna saradnja uključivala je animirani film Ledeno doba 2012. godine, adaptaciju stripa o superheroju Wolverine 2013. godine, kao i  blockbuster iz 2014. godine Planeta majmuna – Revolucija. Različiti marketinški materijali koji su pratili ove filmove dodatno su učinili AOC brend vidljivim kako u dosadašnjim filmovima, tako i u ovoj uspešnoj priči sa filmom Marsovac.

O AOC:

AOC je jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača i distribucijskih partnera ima poverenje u AOC. AOC nudi monitore koji služe svim tipovima korisnika, bilo da se radi o kućnom, profesionalnom, zabavnom korištenju, kao i segmentu gejming monitora. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg proizvođača LCD monitora. Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com

newsmaster