ASUS – Kako da napravite savršen selfi!

Asus Logo

Za savršen selfi vam treba telefon koji ima odličnu prednju kameru sa jakim blicem, brz procesor i dovoljno memorije. Ima li takvog u Srbiji? Sad ima.

Beograd, Srbija (12. oktobar 2015) — Selfi nije samo reč godine po izboru Oxford Dictionaries–a, već i sveprisutni trend, koji neće skoro proći. Zahvaljujući ogromnoj popularnosti društvenih mreža, selfi je svuda oko nas. Vredi podsetiti  i na reči koje je izgovorio poznati fotograf Mike Mellia: „A selfie a day keeps the doctor away“ :)

Ovom trendu nisu odoleli ni mladi ni stari, bez obzira na pol. Ipak, svi oni imaju jedan cilj – da na selfiju izgledaju što bolje. U tome od danas imaju moćnog saveznika – ASUS Zenfone Selfie, telefon koji će vam omogućiti da napravite savršen selfi. Šta ga čini tako izuzetnim? Pre svega, i prednja i zadnja kamera su odličnog kvaliteta i imaju po 13 MP, sa obe strane telefona se nalazi Dual LED blic, a tu je i softver za ulepšavanje.

Dve kamere i četiri LE diode

Selfi je neuporedivo lakše napraviti prednjom nego zadnjom kamerom, ali problem je što ogromna većina telefona ima mnogo slabiju prednju kameru. Srećom, ASUS Zenfone Selfie nema tih problema. Njegova prednja kamera ne samo da ima veliku rezoluciju, već poseduje i posebne režime rada koji vam omogućavaju pravljenje izuzetnih fotografija u svim uslovima. Odličan selfi možete napraviti čak i u potpunom mraku jer se i sa prednje i sa zadnje strane nalaze blicevi sa po dve LE diode, zahvaljujući kojima su boje na fotografijama prirodnije. Zadnja kamera ima i lasersko fokusiranje, pa će objekti biti u fokusu za samo 0,2 sekunde. Uz Zenfone Selfie nema više mutnih fotografija.

Izgledajte kao nikad pre

Svakome se desi da ima loš dan i da ne izgleda baš savršeno. Bubuljice? Fleke od sunčanja? Bore ili široke pore? Sve to nestaje u trenutku uz mod za ulepšavanje na kameri ASUS Zenfone Selfie telefona. Ne trebaju vam nikakvi dodatni programi jer se sve promene odvijaju u realnom vremenu i na ekranu telefona vidite kako ćete izgledati i pre nego što napravite selfi.

Lako korišćenje

Šta ako imate samo par sekundi da „uhvatite“ pravi trenutak i napravite dobar selfi? Nema problema. Samo ispišite „S“ na ugašenom ekranu i pokrenućete program za slikanje prednjom kamerom. Ima vas previše da bi stali na jedan selfi? Ni to nije problem. Panoramski režim snimanja omogućava pravljenje fotografije koja obuhvata čak 140 stepeni. Konačno će celo društvo biti na okupu.

Besprekoran rad

Naravno, fotografisanje nije jedino za šta možete koristiti ovaj telefon. Pored izvanrednih kamera Zenfone Selfie poseduje i druge adute. Besprekoran rad će obezbediti procesor sa čak osam jezgara i 3 GB RAM memorije. Podrška za dve SIM kartice vam daje mogućnost izbora i spajanje privatnog i poslovnog u jednom uređaju, a baterija velikog kapaciteta vam omogućava bezbrižno korišćenje.

Dostupan u Srbiji

Ukoliko volite da kupujete telefone preko mobilnih operatera, ASUS Zenfone Selfie možete naći u Telenor poslovnicama, a ako niste ljubitelj ugovornih obaveza možete ga potražiti u prodavnicama brojnih maloprodajnih lanaca IT opreme širom Srbije. Dostupan je u sledećim bojama: zlatna, crvena, siva, bela, plava i ružičasta.

Specifikacija

Zenfone Selfie ZD551KL
Procesor Octa-core Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939, 64bit
Ekran 5,5” FHD 1920 x 1080 IPS

Corning Gorilla Glass 4

RAM 3 GB
Storage 32 GB
Micro SD Da, do 128 GB
Mreže LTE; 802.11a/b/g/n/ac; BT4
Kamera 13 MP / 13 MP, Dual LED blic
SIM Dual Micro SIM
Baterija 3000 mAh
OS Android 5

###

O kompaniji ASUS

ASUS je jedan od tri najveća svetska proizvođača laptopova namenjenih najširem krugu korisnika i tvorac najprodavanijih i najviše nagrađivanih matičnih ploča. Kao vodeća kompanija u novoj, digitalnoj eri, ASUS projektuje i izrađuje proizvode koji savršeno zadovoljavaju potrebe savremenog digitalnog doma, ali i moderne kancelarije, uz širok portfolio proizvoda koji uključuje notebook računare, netbookove, tablet uređaje, matične ploče, grafičke karte, medija plejere, monitore, desktop računare, servere, mobilne telefone, nosive i mrežne uređaje. Vođen inovacijama i posvećen kvalitetu, ASUS je u 2014. godini osvojio 4.326 nagrada i smatraju ga zaslužnim za revoluciju PC industrije sa Eee PC™ linijom proizvoda. Sa više od 16.000 zaposlenih širom sveta i vrhunskim razvojnim timom koji broji 5.200 inženjera, kompanija je u 2014. godini ostvarila prihod od oko 14,5 milijardi dolara.

newsmaster