Microsoft mislio i na srpskog kupca – Lumia 650 kvalitetna, a pristupačna

Microsoft logo

Beograd, 03.03.2016. – Iz Microsoft-a su najavili da će tokom marta Lumia 650 postati dostupna i u

Srbiji. Lumia 650 kreirana je kako za poslovne korisnike, tako i za sve ljubitelje Windows telefona, jer pruža snagu Windows 10 platforme u kombinaciji sa zaštitom protiv savremenih napada na sigurnost podataka i izuzetnim kvalitetom izrade.Lumia 650-Black-DSIM

“Microsoft je kreirao Lumia 650 telefon sa fokusom na najsitnije detalje, istovremeno pružajući poznato i dosledno korisničko iskustvo Windows 10 operativnog sistema. Lumia 650 zaista nudi najbolje od Microsoft produktivnosti – prelep, premium, dizajn i pristupačnu cenu“, izjavio je Nebojša Radojević, menadžer maloprodajne partnerske mreže u Microsoft Srbija.

Sofisticirani Lumia dizajn
Sa visoko poliranim, diamond cut i eloksiranim aluminijumskim okvirom, debljine svega 6.9 mm, Lumia 650 je najtanji Mikrosoft telefon. Jasan, 5-inčni HD ekran omogućava bistrinu gledanja sadržaja, čak i pod direktnim sunčevim svetlom. Lumia 650 takođe poseduje i do 200 GB proširive memorije za fleksibilnosti u pokretu.

Napravljenja za poslovno okruženje
Lumia 650 je idealna za poslovnu upotrebu zahvaljujući sigurnosti Windows 10 mobilne platforme. Microsoft omogućava testiranje najnovijih Windows 10 Mobile build-ova na najvažnijim poslovnim sistemima i aplikacijama, pre nego što kroz MDM budu distribuirani krajnjim korisnicima.

Kao pristupačan telefon sa Windows 10 platformom i vrhunskim dizajnom, Lumia 650 zauzima mesto između Lumia 550 i Lumia 950.

Potpun set specifikacija Lumia 650 dostupan je OVDE.

Lumia 650 će tokom marta postati dostupna u ponudi ovlašćenih Microsoft partnera, po veoma povoljnoj ceni.

***
O Microsoft-u
Osnovana 1975. godine, kompanija Microsoft (Nasdaq “MSFT”) je svetski lider u pružanju računarskih tehnologija uključujući softver, usluge i rešenja koja korisnicima i kompanijama pomažu da ostvare svoj puni potencijal. Microsoft se odnosi na Microsoft Corp. i njene podružnice, uključujući Microsoft Mobile Oy, koja razvija, proizvodi i distribuira Lumia, Asha i Nokia X mobilne telefone i druge uređaje. Microsoft u Srbiji počeo je sa radom 2002. godine. Te godine su predstavnici Vlade Republike Srbije potpisali sporazum o strateškoj saradnji u oblasti IT-ja sa Bilom Gejtsom. Od svog osnivanja do danas, Microsoft u Srbiji ostvario je zavidne rezultate, definišući tako značajne pomake u razvoju lokalnog IT tržišta. Svesni da je smanjenje stope piraterije jedan od preduslova ulaska Srbije u Evropsku Uniju, lokalna kancelarija posvetila se kontinuiranom radu na legalizaciji softvera u Srbiji i borbi protiv piraterije. U septembru 2005. godine, Microsoft je otvorio razvojni centar u Beogradu (Microsoft Development Center Serbia – MDCS). Otvoren kao četvrti razvojni centar Microsoft-a u svetu, MDCS tim danas čini više od 200 perspektivnih, mladih ljudi, vrhunskih stručnjaka iz oblasti kompjuterskih nauka i primenjene matematike. Prosečna starost tima je ispod 30 godina. Zahvaljujući kompaniji Microsoft, svi oni su ostali u Srbiji. MDCS nastao je sa idejom da, angažovanjem talenata iz Srbije i regiona, uzme aktivno učešće i doprinese razvoju novih Microsoft tehnologija. Svaki član MDCS tima svojim idejama i posvećenošću utiče na veliki broj ljudi, menjajući njihov pogled na svet i olakšavajući njihov svakodnevni život. Svi Microsoft projekti razvijeni u Srbiji su priznati od strane kompanije Microsoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačku na tehnološkoj mapi sveta.

Microsoft kontakt osoba: Tanja Tatomirović, Communications & Citizenship Lead for Microsoft Serbia and Montenegro, Communications Coordinator for Cyprus and Malta

newsmaster