Nagradu Best of the Best osvojio je 31 Xerox Premier Partner

Xerox Logo

Nagradu Best of the Best osvojio je 31 Xerox Premier Partner na konferenciji održanoj uoči sajma drupa

Beograd, 16. juna, 2016 – Personalizovana kartonska ambalaža za pakovanje modela sastavljenih od kockica poput LEGOTM kockica, osmislila je kompanija Printagraph iz Aberdeena u Ujedinjenom Kraljevstvu i osvojila je nagradu Best of Show u ovogodišnjem takmičenju Xerox Best of the Best .

Novi proizvod kompanije Printagraph, pod nazivom “Printabrick”, omogućuje korisnicima personalizaciju plastičnih kockica koje se isporučuju u kompletima za slaganje, poput „puzli“. Ovi kompleti pakuju se u kartonsku ambalažu koja sadrži personalizovane vizuale i poruke, proizvedenu uz pomoć štamparskih strojeva Xerox iGen4® i iGen® 150. U prodaju je pušteno nekoliko limitiranih izdanja ovih kompleta koji su već postali kolekcionarski predmeti.

Nagradu Best of the Best dodeljuje globalna mreža Xerox Premier Partnera najinovativnijim i najkorišćenijim proizvodima razvijenim uz pomoć digitalnih tehnologija štampe kompanije Xerox. 18 nagrada i 12 posebnih priznanja dodeljeno je u 6 kategorija na konferenciji Xerox Premier Partners Global Forum, održanoj 30. i 31. maja 2016. godine u Dizeldorfu. Više o nagrađenim proizvodima možete saznati ovde.

Članovi naše globalne mreže Premier Partnera predstavljaju neka od najinovativnijih rešenja i mišljenja u industriji digitalne štampe“ – izjavio je Andrew Copley, predsednik sektora Global Graphic Communications Operations kompanije Xerox. „Pobednici takmičenja Best of the Best zaista jesu najbolji od najboljih čime nas inspirišu i pokazuju što sve možemo postići u današnjoj industriji štampe.“

Razvojem brenda Printabrick na tržištu Ujedinjenog Kraljevstva pružaju nam se mnoge mogućnosti širenja poslovanja, a osvajanje ove prestižne nagrade nije moglo da dođe u boljem trenutku budući da ukazuje pažnju na naš proizvod“, izjavio je Andrew Hall, direktor kompanije Printagraph.

Nagradu Best of the Best Award osvojili su:
Knjige

1 – Serbin Print Marketing & Publishing, Sjedinjene Američke Države
2
– Isuccess DigiPress Pte. Ltd., Singapur
3 – Renessanse Media AS, Norveška

Posebna priznanja – Impresso Gráfica, Peru i Jubels BV, Holandija.

Direktna pošta/Direktni marketing

1 – Dupliprint, Francuska
2 –
Hollandridderkerk, Holandija
3
Pazazz, Kanada

Posebna priznanja – Novoprint, Španija i Orangebox, Novi Zeland

Ambalaža

1 – PackageMedia Oy, Finska
2
– M.I.W. Group Co., Ltd., Tajland
3
APIX Co., Ltd., Japan

Posebna priznanja – De Budelse BV, Nizozemska i Taylor Printing Group Inc., Kanada

Fotografija

1 Artes Graficas Integradas, Argentina
2
– Jubels BV, Holandija
3
Yamazen Communications Co., Ltd., Japan

Posebna priznanja – Jubels BV, Nizozemska i Serbin Print Marketing & Publishing, Sjedinjene Američke Države

Samopromocija

1 – Pazazz, Kanada
2
– Esmark Finch, Irska
3
WAM Interactive Information Inc., Kanada

Posebna priznanja – Isuccess DigiPress Pte Ltd., Singapur, De Budelse BV, Holandija i DST Systems, Inc., Ujedinjeno Kraljevstvo

Transakciona štampa

1 – Telemail, Španija
2
– Latcham Direct, Ujedinjeno kraljevstvo
3
Apex Revenue Technologies, United States

Posebna priznanja – Cathedral Corporation, Sjedinjne Američke Države

Prijave je anonimno ocenjivalo četvoro nezavisnih sudija: Barb Pellow, direktor grupe InfoTrends, Michael Sidel, glavni urednik kompanije Print & Publishing Europe, David Spencer, predsednik kompanije Spencer Labs i Mark Vruno, urednik portala Printing News. Prijave su pristigle od kompanija iz 20 zemalja sveta.

O kompaniji Xerox

Kompanija Xerox pomaže u tome da se promeni način na koji svet funkcioniše.
Primenom naše stručnosti na obradu slike, poslovnog procesa, analitike, automatizacije i usredsređenosti na korisnika, gradimo radni proces koji će pružiti veću produktivnost, delotvornost i personalizaciju.

Poslujemo u 180 zemalja, a više od 130.000 naših zaposlenih stvara značajne inovacije i pruža usluge usluge poslovnih procesa, opremu za štampu , softver i rešenja koja zaista čine razliku za naše korisnike – i njihove kupce. 29. januara

2016. godine Xerox je objavio planove o razdvajanju u dve nezavisne kompanije:

Kompanijuza vođenje polsovnih procesa i kompaniju za tehnologiju dokumenata. Xerox očekuje da će se podela završiti do kraja 2016. Saznajte više na: www.xerox.com.

Xerox® i Xerox and Design® su trgovački nazivi društva Xerox u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama.
Izvor: Xerox Balkans

 

newsmaster