TakoLako Shop je stekla e-Trustmark oznaku poverenja

Nelt

Beograd 3. avgust 2016. – Najveća online prodavnica u Srbiji TakoLako Shop, koja posluje u sastavu Nelt Grupe, zvanično je stekla e-Trustmark oznaku poverenja, što ukazuje da se ovom portalu može verovati kada je reč o online kupovini i isporuci roba. e-Trustmark  oznaka prepoznaje posvećenost i trud koji su Nelt Grupa i TakoLako Shop uložili da bi postigli visoke standarde etičkog ponašanja u komunikaciji sa potrošačima i rezultat je rigoroznog procesa evalucije poslovanja od strane relevantnih stručnjaka u oblasti elektronske trgovine. Ovu oznaku, koju dodeljuje projekat „Razvoj elektronskog poslovanja“ a finansira ga Evropska unija, koriste Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i Ministarstvo privrede Republike Srbije.

Cilj projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“ je povećanje konkurentnosti kroz jačanje privatnog sektora, uz poseban naglasak na mala i srednja preduzeća. Kreiranje sistema sertifikacije e-Trustmark predstavlja direktnu podršku i podsticaj za učešće u elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju kako za preduzeća, tako i za stanovništvo, odnosno potrošače.

 „Ova oznaka poverenja je potvrda da se razvijamo u dobrom smeru. Pored široke i povoljne ponude TakoLako šopa, na prvom mestu je uvek vrednost, koju želimo da gradimo zajedno sa našim kupcima.“ izjavio je Marko Ilić, menadžer operacija TakoLako Shop.

TakoLako Shop posluje u sastavu Nelt Grupe od 2015. godine a kupcima nudi pouzdanu uslugu i najširi asortiman proizvoda po najboljim cenama, uz stalne sezonske i taktičke akcije. Ono što TakoLako Shop čini jedinstvenim u Srbiji je saradnja sa maloprodajnim lancem Corner Shop, koja omogućava potrošačima besplatne isporuke u svim Corner Shop objektima širom zemlje.

Nelt uspešno posluje od 1992. godine i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga. Pored Srbije, Nelt je vlasnik je kompanija i u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih.

Izvor:  Represent Communications.

newsmaster