AOC sponzor Team Liquida – najbolje gejming organizacije na svetu

Beograd, 21. septembar 2016. – Jedan od vodećih brendova na tržištu monitora – AOC ujedinio je snage sa Team Liquidom, jednom od najboljih gejming organizacija na svetu. Svaki takmičar zahteva visoko kvalitetnu opremu, a Team Liquid od sada ima priliku da koristi AOC-ovu premijernu seriju monitora koja će zasigurno zadovoljiti sve njihove zahteve. Sa stopom osvežavanja od 144 Hz i više, izuzetno brzim vremenom odziva od 1 ms uz Adaptive-Synce ili NVIDIA G-Sync tehonologijom, Team Liquid može da se bori protiv svojih protivnika na najpoznatijim gejmerskim turnirima i takmičenjima i to bez zastajkivanja, prekidanja ili zamućivanja ekrana. Isti monitori već su svoja mesta zauzeli u brojnim domovima i koristili brojim gejmerima koji imaju istu priliku da imaju nezaustavljivu gejming opremu kao i njihovi idoli iz Team Liquida.

20160916_aoc_teamliq_article-graphic_940x480_kb

Pre ovog sjajnog parnterstva, Team Liquid-ovi CS:GO gejmeri imali su priliku da testiraju AOC-ove najnovije gejmingmonitore. Nick „nitr0“ Cannella je tim povodom rekao:Imao sam priliku da igram na jednom od AOC-ovih monitora i osećaj je bio fantastičan. Najčešće se razlika između monitora može uočiti dok se igra CS:GO i ja sam bio jako zadovoljan izvedbom AOC-ovog monitora. Boje na monitoru su odlične i jako precizne, a takođe se radujem i stopi osvežavanja od 144 Hz jer jedino takve monitore i koristim za igranje zbog njihovog brzog reagovanja i nedostatka ulaznog kašnjenja. Radujem se što ću od sada nadalje igrati samo na AOC-ovim monitorima.

Partnerstva u današnjoj profesionalnoj gejmerskoj industriji imaju prednost na svim nivoima te se mogućnosti partnerstva pažljivo procenjuju i prije nego što se sklope. Tako će AOC i Team Liquid  biti dugotrajni partneri na svim turnirima i ligama u StarCraft II, League of Legends, CS:GO; Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm i Overwatch igrama.

O AOC-u:

AOC je jedan od najboljih globalnih brandova na tržištu monitora. Visok kvalitet, prvorazredna usluga, atraktivan dizajn, kao i ekološki i inovativni proizvodi po konkurentnim cenama razlozi su zašto sve više i više potrošača,  distribucijskih partnera i čelnika komanija ima poverenje u AOC. AOC monitori se prilagođavaju svakom korisniku, bilo da se radi o poslovnom, privatnom ili gejming sadržaju. AOC je podružnica TPV Technology Limited, najvećeg svetskog proizvođača LCD monitora Za više informacija o kompaniji AOC i njenim proizvodima posetite internet stranicu  www.aoc-europe.com

Izvor: Vidamedia doo

newsmaster