Tako Lako Shop proglašen za najbolju on-line prodavnicu u Srbiji

Pc Press Tako Lako Shop Najbolji Portal Za Kupovinu U 2016.

Beograd, 10. februar 2017. – Sajt TakoLako.com, najveća internet prodavnica u Srbiji, koja posluje u organizacionom sistemu Nelt Grupe, nagrađen je u kategoriji eMarket na dodeli priznanja za najbolje online nastupe u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, koju je magazin PC Press organizovao  jubilarni dvadeseti put.

Kao razlozi za dodelu nagrade TakoLako Shop-u, navedeno je da je ovaj sajt moderan i u potpunosti prilagođen posetiocima, koji se vrlo lako opredeljuju na kupovinu. Jednostavnost pronalaženja proizvoda, razne opcije plaćanja i dostave, koje su dostupne kupcima su argumenti koji su presudili pri odlučivanju u dodeli nagrade.  Nagradu je, u ime celokupnog tima TakoLako Shop-a i ispred  Nelt Grupe, primio direktor Marko Ilić, koji je izjavio:

„PC Press kao najstariji IT magazin, prethodni dobitnici nagrade kao i sve kompanije koje su nagrađene, daju na težini ovog priznanja. Veoma smo srećni što je žiri izabrao nas, jer nam to dokazuje da se nalazimo na pravom putu da napravimo vodeći prodajni portal u Srbiji. Očekujemo još bolje rezultate u skorijoj budućnosti i planiramo širenje poslovanja i na zemlje u okruženju.”

Marko Ilić primio je nagradu ispred Tako Lako Shopa i Nelt Grupe

Poslovanje Tako Lako Shop-a  zasniva se pre svega na poverenju između kupca i prodavca a kupcima na teritoriji Srbije nudi sve kategorije proizvoda po povoljnim cenama uz jeftinu ili besplatnu dostavu na željenu adresu. Na sajtu su zastupljeni svi načini plaćanja a prvi je u Srbiji uveo online plaćanje na rate. U toku je dalje tehničko unapređivanje softvera i procesa u okviru ovog sajta uz svesrdnu podršku njenog osnivača Nelt Grupe.

Izvor: Represent Communications

newsmaster