Seminar o upravljanju elektronskom poštom

Kompanije Microsoft, Sun i Symantec održaće 31. marta u beogradskom hotelu Continental seminar o upravljanju elektronskom poštom, pod nazivom “Email Lifecycle Management Seminar”.

Glavna tema seminara biće zaštita podataka, arhiviranje elektronske pošte i upravljanje prostorom za čuvanje podataka. Takođe, biće predstavljeni planovi prelaska sa Exchange Servera 2003 na znatno savršeniji Exchange 2007. Naročita pažnja biće posvećena zaštiti podataka i mogućnost oporavka u slučaju gubitka podataka, arhiviranju i pretraživanju elektronske pošte, smanjenju administracije i hardverskih troškova i prelasku na novo radno okruženje.

Skup će ispred Microsofta otvoriti Jovan Milošević sa predavanjem naslovljenim “Creating Business value Together”, dok će ispred Symanteca govoriti Antonios Giannas na temu primene arhiviranja elektronske pošte. Kostas Piperis, predstavnik kompanije Sun posvetiće svoje predavanje Sunovom zaokruženom rešenju za upravljanje elektronskom poštom.

Seminar će se završiti prezentacijom u okviru koje će Sunovi, Symantecovi i Microsoftovi stučnjaci posetiocima prikazati osavremenjivanje i arhiviranje infrastrukture za upravljanje elektronskom poštom.

|Search:Find More About Seminar o upravljanju elektronskom poštom|

[ad#ad-post1]

tnews