Novi NAV Express još povoljniji za preduzeća u Srbiji

Beograd, 3. april 2009. – Sva mala i srednja preduzeća u Srbiji će ovog proleća imati priliku da po promotivnim cenama nabave Microsoft Dynamics NAV Express, poslovni informacioni sistem posebno prilagođen njihovim potrebama, nastao kao derivat Microsoftovog ERP rešenja Dynamics NAV kojeg koristi preko 100 preduzeća u Srbiji. Promotivna ponuda za verziju 5.0 ovog Microsoftovog poslovnog paketa trajaće do 25. maja 2009. godine i podrazumeva cene paketa niže i za do 25 procenata.

Dynamics NAV Express omogućava efikasno vođenje poslovanja u segmentu malih i srednjih preduzeća, kao i u pojedinačnim odeljenjima velikih kompanija. Ovo rešenje sadrži najvažnije module za upravljanje preduzećem (finansije, magacin, prodaja, marketing…) i omogućava trenutni uvid u finansijske pokazatelje, stanje u magacinu ili rad zaposlenih. NAV Express se sastoji od unapred definisanih i podešenih modula koji su u potpunosti usklađeni sa važećim propisima republike Srbije, jezički i zakonodavno, a ono što ga odvaja od konkurentskih rešenja je kratak rok za implementaciju – približno 120 radnih sati.

NAV Express 5.0 donosi nove i unapređene funkcionalnosti verzije 5.0 standardnog ERP rešenja Microsoft Dynamics NAV, koje je domaćoj javnosti predstavljeno na Sinergiji 08, ali i još detaljniju i kvalitetniju dokumentaciju i korisnička uputstva, kao i mogućnost unapređenja i dodavanja posebnih modula koje su razvili lokalni partneri, kao što je modul za maloprodaju ili nagrađeni BI4Dynamics paket.

U cenu NAV Express 5.0 paketa su uključene korisničke licence i sve usluge standardne implementacije ovog rešenja i obuke korisnika. Paket može sadržati od jedne do 12 licenci koje određuju broj istovremenih korisnika, i nisu vezane za broj računara u preduzeću. U cenu je uključeno i održavanje tokom prve godine korišćenja, a u okviru ove akcije Microsoft kao dodatni bonus kupcima NAV Expressa 5.0 daje Tips&Tricks obuku za aplikacije iz Microsoft Office 2007 paketa za poslovnu produktivnost.

Više detalja o Microsoft Dynamics NAV Express poslovnom informacionom sistemu, kao i spisak sertifikovanih partnera, možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/scg/dynamics/navexpress

|Search:Find More About Novi NAV Express još povoljniji za preduzeća u Srbiji|

[ad#ad-post1]

tnews