Zakrivljena i šarena budućnost: Philips monitori na IFA 2017 sajmu

Mmd Logo2

Na IFA sajmu u Berlinu od 1. do 6. Septembra Philips predstavlja inovativne tehnologije boja, elegantne zakrivljene monitore i sjajnu mogućnost zabave

Beograd, 30. agust 2017. – Svi posetioci ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu u dvorani 22 moći će da pronađu Philipsov izložbeni prostor na kojem će biti predstavljena najnovija linija Philips monitora koja uključuje široku kolekciju zakrivljenih monitora, HDR (High Dynamic Range) tehnologiju, 8K rezoluciju budućnosti i impresivna rešenja monitora za profesionalne korisnike.

Zakrivljenost, boje i sve mogućnosti zabave

N ova linija Philips monitora za 2017 – 2018 godinu jasno pokazuje predanost Philipsa razvoju zakrivljenog dizajna i izvanrednog prikaza boja. Još je novih modela veličina od 27 do 49 inča dodato u već postojeću Philipsovu široku liniju zakrivljenih monitora, a posetioci Philipsovog izložbenog prostora imaće priliku iz prve ruke da iskuse široku liniju zakrivljenih monitora i uranjajuće iskustvo gledanja koje omogućuju ovi monitori.

Osim toga, sveobuhvatna zakrivljena linija dolazi i sa najnovijim tehnologijama boja. Jedna od najsavremenijih tehnologija prikaza boja kod Philipsovih monitora je HDR, koja omogućuje proširenu dubinu i sjaj boje, što je svakako sjajna vest za gledanje video sadržaja i zabavu. Ono što će Philips takođe predstaviti na IFA sajmu su i već postojeće Ultra Wide-Color i Quantum Dot tehnologije koje su jednako korisne za kućnu kao i profesionalnu upotrebu, npr. za dizajnere i fotografe.

Pogled u budućnost: 8K rezolucija, nove opcije povezivanja i multi-screen postavke

U vreme dok 4K rezolucija prelazi u standard, Philips monitori sa višim rezolucijama poput 8K rezolucije su već na vidiku. 8K UHD rezolucija ima dvostruko veću horizontalnu i vertikalnu rezoluciju od 4K UHD rezolucije, sa četiri puta više piksela, a posetioci IFA sajma će imati priliku iz prve ruke iskusiti preciznost 8K rezolucije.

Ultra tanki dizajn je takođe jedna od novih karakteristika nadolazećih profesionalnih Philipsovih linija, a koja stvara zaista bespekoran izgled monitora, što monitore čini idealnim za postavljanje više monitora jedan uz drugi.

Nadalje, većina nadolazećih profesionalnih Philips monitora opremljena je USB-C dockingom kako bi odgovarali novim standardima prenosnih računara i potrebama fleksibilnog radnog okruženja.

Pojedinosti o najnovijim modelima koji će biti predstavljeni na IFA sajmu:

Philips 436M6VBPAB – Deo je dolazeće linije kompanije Philips Momentum i moći će da se isproba u zabavnoj zoni. Monitor ima 4K HDR ekran sa jedinstvenom Ambiglow karakteristikom, kao idealno rešenje za multitasking ali i za zabavu, omogućujući USB-C docking povezivanje i istodobno punjenje prenosnih računara. Ovaj 4K HDR ekran može se koristiti kao stanica za povezivanje i jednostavno se može povezati sa svime, od najnovijih 4K gejming konzola do bilo kog vrhunskog dizajnerskog računara za obradu grafike.

Philips 328P8K– Ovaj monitor ne samo da ima neverovatan tanki okvir, već impresionira i sa odličnom 8K rezolucijom na velikom ekranu od 32 inča. Monitor je opremljen karakteristikama za udobnost tokom dužeg rada – Smart Ergo Base olakšava prilagođavanjem za bilo koji položaj tela dok USB docking funkcija omogućuje jednostavno upravljanje svim perifernim uređajima.

Philips 492P8 – UltraWide monitor s fantastičnim zakrivljenim dizajnom, stvoren za multitasking. Ovaj fantastični 49-inčni model u potpunosti zamenjuje 2×27-inčni monitor. Osim toga, ovaj monitor ima najnoviju USB-C docking karakteristiku za povezivanje, omogućujući korisnicima da s njim povežu sve periferne uređaje i koristite ga kao priključnu stanicu koja prenosi sve videozapise i zvuk putem jednog kabla, a istovremeno puni prenosni računar.

Ovo su samo neki od istaknutih modela koje očekuju posetioce u Philipsovom izložbenom prostoru. Philipsov kutak na IFA sajmu omgućiće posetiocima puni doživljaj uzbudljivog sveta monitora za profesionalne i kućne korisnike, uz izbor mnoštva karakteristika i veličina kako bi odgovarali svakom, pa i najzahtevnijem korisniku.

O MMD-u

MMD u potpunom je vlasništvu kompanije TPV, osnovane 2009. godine ugovorom o licenci s Philipsom. Kao jedan od vodećih brendova na tržištu LCD monitora i ekrana, prisutan je širom sveta. Kombinujući snagu Philipsova brenda sa TPV-ovom stručnom proizvodnjom i dizajnom desktop monitora, MMD se ponosi svojim inovativnim proizvodima na tržištu. MMD deluje na međunarodnom nivou sa evropskim sedištem u Amsterdamu i lokalnom kancelarijom za istočnoevropsko tržište u Pragu. Kroz mrežu lokalnih prodajnih agenata MMD radi sa svim većim evropskim IT distributerima i preprodavcima. MMD-ov centar za dizajn i razvoj nalazi se na Tajvanu. Za više informacija o brendu MMD i proizvodima posetite internet stranicu www.mmd-p.com.

Izvor: Vidamedia doo

 

newsmaster