Apple bliži korisnicima u regiji s Apcom grupom kompanija: Apcom grupa unapređuje distribuciju Apple-a, povezanih proizvoda i usluga u Srednjoj i istočnoj Europi

BEOGRAD — jun 2009. — Apple proizvodi su od danas još dostupniji partnerima kao i postojećim i budućim korisnicima posredstvom reorganizovane grupe kompanija Apcom, koju u Srbiji predstavlja društvo Powercom sistemi, d.o.o.

Distibucija kompletne linije inovativnih Apple personalnih računara Macintosh, nagrađivani OS X operativni sistem, iLife i profesionalne aplikacije, kao i planetarno popularni mobilni audio i video playeri iPod te dodatna oprema i povezane usluge okosnica su ponude Apcom grupe, pri čemu grupa širi aktivnosti na ponudu i podršku proizvoda drugih, komplementarnih nezavisnih proizvođača programske podrške i dodataka.

Od danas Apcom grupa postaje i distributer FileMaker@ proizvoda, svetskog predvodnika u industriji baza podatka koje se jednostavno koriste.

“Brzorastućem broju postojećih i budućim korisnicima Apple prozivoda od sada ćemo osigurati efikasniju nabavku, brže usluge i što je najvažnije, pristupačnije i ujednačenije cene u regiji…” — ističe Dragutin Gajski, glavni direktor društva Powercom sistemi, člana Apcom grupe u Hrvatskoj, te dodaje — “U isto vreme ćemo i dalje širiti partnersku prodajnu mrežu, kako specijalizovanih, ekskluzivnih Apple Premium Reselera, tako i Apple kornera u vodećim maloprodajnim lancima . Želimo da našim kupcima osiguramo poseban doživljaj kupovine, a partnerima logistička unapređenja i fokusirane tržišne komunikacije. Kroz regionalne sinergijsko poslovanje i nastupe kod dobavljača , deljenje resursa i optimiziranje troškova unutar Apcom grupe, unapređujemo i dalji profitabilan rast naše kompanije.”

Grupa Apcom, članica MDS Holdings grupe, osnovana je 1993. godine i reorganizovana u poslednjih nekoliko meseci, sa fokusom na savremenu distribuciju vodećih inovativnih informatičkih i komunikacijskih tehnologija u regiji. Sa sedištem i modernim distributivnim centrom u Budimpešti, Apcom distribuira Apple i povezane proizvode u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Hrvatskoj, Kosovu, Makedoniji, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji.

MDS Holding je jedan od vodećih distributera informatičkih i komunikacijskih tehnologija na tržištima zemalja u razvoju, s više od 30 godina iskustva i prisustva na tržištima Bliskog Istoka, Afrike i Srednje i istočne Europe te središnje Azije. S preko 100 povezanih društava i poslovnica te više od 2500 zaposlenih, MDS osigurava regionalnu pokrivenost uz lokalnu prisutnost i specifična znanja i kompetencije probranih i fokusiranih kompanija članica.

Powercom sistemi, d.o.o. je ponosni član MDS/Apcom grupe, sa sedištem i distributivnim centrom u Strmcu Samoborskom, pored Zagreba. Društvo osnovano 2000. godine ovlašćeni je Apple Value Added Distributor zadužen za razvoj tržišta, marketing, prodaju i podršku Apple i povezanih proizvoda.

Reorganizacija Apcom grupe, osim unapređenja ukupnih uslova nabaavke za korisnike Apple proizvoda i poslovnih poboljšanja za partnere, donosi i rebranding Grupe — koji u svim segmentima odražava inovativnost, dinamiku i rast. Kao i širenje ponude proizvoda i usluga. Projekt celokupnog unapređenja vizuelnog identiteta, na internom je konkursu za celu Apcom grupu u regiji poveren renomiranoj agenciji ‘Bruketa i Žinić OM’ iz Zagreba.

Za sve dodatne informacije od danas su na raspolaganju nove web stranice na adresi www.apcom.rs

Ograničena ponuda Apple i povezanih proizvoda od danas je dostupna i u internet trgovini na adresi: store.apcom.rs

|Search:Find More About Apple bliži korisnicima u regiji s Apcom grupom kompanija: Apcom grupa unapređuje distribuciju Apple-a, povezanih proizvoda i usluga u Srednjoj i istočnoj Europi|

[ad#ad-post1]

tnews