Saradnja Euneta i Zscalera

Kompanija Eunet danas je najavila početak saradnje sa kompanijom Zscaler, vodećom kompanijom za tzv. „cloud security“ sisteme, koji predstavljaju budućnost u zaštiti i upravljanju protokom podataka preko Interneta.

Eunet će prvi uspostaviti saradnju sa Zscalerom na području Balkana, i tako biti u prilici da svojim korisnicima ponudi najbolja bezbednosna rešenja, a da pritom korisnici ne moraju da instaliraju novi hardver i softverska rešenja.

Korisnici će moći, bez obzira na izbor dobavljača Internet usluga, da na jednostavan i efikasan način koriste vrhunske bezbednosne sisteme i da uz minimalne troškove i maksimalni stepen kontrole upravljaju svojim Internet saobraćajem.

Bezbednosni sistem kompanije Zscaler značajno smanjuje troškove implementacije i održavanja, povećava efikasnost zaštitnih sistema, optimizuje resurse Interneta i omogućava kompletnu kontrolu pristupa i distribucije kompanijskih podataka ili informacija od značaja.

Na promociji saradnje kompanija Eunet i Zscaler govorili su Saša Marković, direktor Euneta, i Džej Čodri, osnivač i direktor kompanije Zscaler.

|Search:Find More About Saradnja Euneta i Zscalera|

[ad#ad-post1]

tnews