Skup korisnika i partnera kompanije Fujitsu Siemens Computers u Beogradu

Kompanija Fujitsu Siemens Computers je na prvom regionalnom skupu „Dynamic Data Center Roadshow 08“, održanom danas u Beogradu, predstavila poslovnim korisnicima informacionih tehnologija novitete u svom poslovanju, inovativne IT koncepte, kao i proizvode i rešenja za optimalno korišćenje resursa na zahtev i uslužno orijentisane arhitekture.

Predstavništvo kompanije za Srbiju i Crnu Goru, sa sedištem u Beogradu, odnedavno upravlja i poslovanjem kompanije i u Sloveniji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Krajem prošle godine Kompanija Fujitsu Siemens Computers je u ovom regionu predstavila novi, savremeni tip garancije svojih proizvoda i servisnog centra po sistemu „Collect&Return“, čime je servis pojednostavljen i učinjen daleko efikasnijim za korisnike. Potpuno besplatan za korisnike, novi servisni koncept obuhvata sve serije prenosivih računara, kao i kućne PC računare.

Predstavništvo kompanije Fujitsu Siemens Computers ostvaruje odlične poslovne rezultate u Srbiji, a već četiri godine za redom zauzima vodeću poziciju po prodaji prenosivih računara i učestvuje na tržištu sa preko dvadeset posto prenosivih računara.

Na skupu su izneti planovi kompanije Fujitsu Siemens Computers u oblasti korporativnih tehnologija, gde je zajedno sa svojim globalnim partnerima, kompanijama EMC, NetApp i Intel, predstavljen koncept DDC-a i pratećih IT rešenja, kao i dostignuća i implementacija dinamičkih IT infrastruktura u kompanijama u Srbiji i regionu.

tnews