Pogledajte retrospektivu filmova sage o najpoznatijem carobnjaku na svetu Hariju Poteru

U filmu “Hari Poter i Polukrvni princ” Hari zapocinje sestu godinu studija u Hogvortsu, dok, istovremeno, Lord Voldemor siri haos po Britaniji. Koristeci staru „Knjigu napitaka“ koja je prethodno pripadala Polukrvnom princu, Hari saznaje jos vise o magiji i priprema se za borbu. Prethodno mora da pomogne Dambldoru da otkrije tajnu Voldemorove potrage za besmrtnoscu – lokaciju Horkruksa. Potraga za Horkruksima i bitka koja sledi u Hogvortsu bice tragicne i Hari ce odluciti da mora sam da savlada mracnog gospodara. Dok on sumnja da se zlo mozda krije i u samom zamku, Dambldor je sve uporniji u pripremama Harija za bitku, koja se priblizava. On regrutuje i svog starog prijatelja i kolegu, velikog boema, profesora Horacija Puzoroga, za koga veruje da poseduje znacajne informacije.

Za to vreme, u Hogvortsu divljaju tinejdzerski hormoni. I Hari i Din Tomas su sve zainteresovaniji za Dzini. Lavander Braun je odlucila da je Ron onaj pravi, ali nije racunala na cokolade Romilde Vejn. Tu je i Hermiona koja gori od ljubomore, ali je odlucna da ne pokaze svoja osecanja. Dok romanse cvetaju, jedan ucenik ostaje po strani, resen da ostavi svoj mracni trag. Ljubav je u vazduhu, ali tragedija se priblizava i Hogvarts mozda nikada vise nece biti isti.

Pored Daniela Redklifa tu su i ostali junaci sage o Hari Poteru, Ema Votson, Rupert Grint, Majkl Gambon, Helena Bonam Karter, Alan Rikman.

Premijera filma „ Hari Poter i Polukrvni Princ ” nas ocekuje 15. jula u Sava Centru.

Retrospektivu mozete pogledati putem sledeceg linka: http://www.youtube.com/watch?v=6vg4cnJDpOM

|Search: Find More About Pogledajte retrospektivu filmova sage o najpoznatijem carobnjaku na svetu Hariju Poteru|