Svet estetskog i funkcionalnog zadovoljstva na dodir prsta!

mt:s je danas, u saradnji sa kompanijom LG Electronics, predstavio jedinstveni providni telefon LG GD900 Crystal koji će se ekskluzivno, po prvi put u regionu, naći u ponudi uz mt:s tarifne profile Bel, Fresh, Mix i 066 Postpaid 4000. U korak sa ostatkom Evrope, mt:s korisnici imaće priliku da komuniciraju sa prijateljima ili porodicom putem prvog providnog telefona na svetu koji mogu priuštiti već po ceni od 17.999 dinara.

Prvi providni telefon ima potpuno novi način funkcionisanja određenih karakteristika sa Crystal Touchpad-om. Bez zamornog pretraživanja po raznim slojevima menija, unapred određenim pokretima prstiju po Touchpadu omogućeno je vrlo jednostavno upravljanje sa devet višenamenskih karakteristika po izboru, što ujedno ubrzava i olakšava upravljanje aplikacijama.

”Veliko nam je zadovoljstvo što zajedno sa kompanijom LG Electronics imamo priliku da na našem tržištu predstavimo revolucionarno rešenje u vidu prvog providnog telefona na svetu. mt:s, kao operator koja teži da u svoju ponudu uvrsti najsavremenija tehnološka dostignuća, za sve svoje korisnike pripremio je eksluzivnu ponudu koja će im omogućiti da budu u korak sa svetskim trendovima.”, izjavio je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Vlasnici LG Crystal telefona moći će da kvalitetno zabeleže važne momente u svom životu bez obzira što sa sobom nisu poneli fotoaparat. Uz pomoć 8MP kamere koja predstavlja najveću rezoluciju u svetu mobilnih telefona, omogućeno je fotografisanje u mraku kao da koristite vrhunsku digitalnu kameru.

”Kompanija LG Electronics kao lider na tržištu Full Touch telefona kroz model LG GD900 Crystal predstavila je potpuno nov način funkcionisanja nekih karakteristika sa Crystal Touchpadom koji predstavlja pomak u ovoj oblasti. Smatramo da će korisnici uživati u njegovim karakteristikama”, izjavio je Boris Stojančić, direktor prodaje mobilnih komunikacija u ovlašćenom predstavništvu kompanije LG Electronics za Srbiju i Crnu Goru.

Pored užitka u prefinjenom izgledu ovog revolucionarnog tehničkog rešenja, korisnici će jednako uživati u grafičkim detaljima i 3G efektima. Sa ekskluzivnom kontrolom automatskog osvetljenja, osvetljenje ekrana se prilagođava okolini kako bi bilo prijatnije za gledanje i manje zamaralo oči. Pristup i surfovanje Internetom, brz prenos podataka i gledanje multimedijalnih sadržaja na velikom ekranu neke su od karakteristika koje su dostupne korisnicima na dodir prsta.

Kao i uvek, i ovog puta korisnik je u prilici da izabere tarifni profil koji najviše odgovara njegovim potrebama. Na raspolaganju su mu: Bel tarifni profili, uz koje u okviru pretplate korisnik dobija i određeni broj minuta i SMS poruka ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju, kao i mogućnost da izabere i tri Friends&Family broja iz mt:s mreže sa kojima će moći da razgovara po 50% nižoj ceni od izabrane tarife. Fresh tarifni profili pogodni su za sve one koji vole mnogo da razgovaraju, jer što je viši iznos računa, to je minut razgovora povoljniji. Takođe, tu su i Mix tarifni profili, uz koje, u okviru pretplate, korisnik dobija određeni broj minuta i SMS poruka ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju, a karakteristični su po tome što je cena poziva ista ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju. I na kraju, tu je i 066 Postpaid 4000 tarifni profil sa istom cenom poziva ka svim mrežama, ali i istom cenom za SMS i MMS poruke u nacionalnom saobraćaju. Uz ovaj tarifni profil korisnik ostvaruje i dodatne pogodnosti u vidu 1000 minuta za razgovore i po 1000 SMS i MMS poruka uključenih u mesečnu pretplatu.

LG GD900 Crystal uz odgovarajući tarifni profil može se naručiti putem Telekom express-a na broj 064/790, nakon čega će im biti dostavljen na kućnu adresu, ili odlaskom u najbližu poslovnicu Telekoma Srbija.

newsmaster