Microsoft Dynamics Akademija – šansa za uspeh i napredovanje

Beograd, 11. novembar 2008. – Usled konstantnog rasta potražnje za savremenim poslovnim rešenjima od strane domaćih preduzeća svih veličina, lokalna Microsoftova kancelarija i ovlašćeni Microsoft Dynamics partneri su u konstantnoj potrazi za novim, kvalitetnim kadrovima koji će se baviti poslovima implementacije rešenja iz Dynamics porodice. Microsoft u Srbiji želi da investira u naše mlade i perspektivne ljude i zato organizuje besplatnu obuku pod nazivom „Dynamics Akademija“.

Ova specijalistička obuka obuhvata intenzivna osmočasovna predavanja tokom tri nedelje i vežbe koje će pomoći polaznicima da savladaju sve funkcionalne celine Microsoft Dynamics NAV i CRM rešenja. Po završetku Akademije polaznici su obučeni i spremni za rad i dalje usavršavanje u implementaciji ovih poslovnog rešenja.

Microsoft Dynamics NAV predstavlja integrisano poslovno rešenje namenjeno malim i srednjim preduzećima, dok Microsoft Dynamics CRM predstavlja integrisani sistem za upravljanje odnosima sa klijentima, koji pruža mogućnost lakog kreiranja i održavanja podataka o klijentima od prvog kontakta, preko prodaje, pa do postprodajnih aktivnosti. Navedena rešenja su primenjena u više od 100.000 kompanija koje posluju u 130 zemalja širom sveta, dok su u Srbiji sa velikim uspehom implementirani u preko 150 preduzeća.

Dynamics Akademija počinje sa radom 1. decembra, a Microsoft je realizuje u saradnji sa Fakultetom za informatiku i menadžment (http://www.fim.singidunum.ac.yu/) Univerziteta Singidunum. Predavači dolaze iz vodećih domaćih partnerskih kuća (Adacta, Extreme, NPS, PSC i SRC SI), koji poseduju veliko iskustvo u implementaciji Dynamics rešenja.

Na raspolaganju je 15 slobodnih mesta, a očekuju se prijave diplomaca ili apsolvenata – ekonomista, menadžera, informatičara, inženjera – ukratko, svih onih koji imaju potencijal i želju da se bave prestižnim i dobro plaćenim poslom implementacije Microsoft Dynamics rešenja. Svi polaznici obuke po završetku Akademije mogu besplatno da polažu ispit za dobijanje odgovarajućeg sertifikata, koji im može značajno pomoći pri dobijanju angažmana u vodećim partnerskim firmama u Srbiji. Čak 80 procenata polaznika prošlogodišnje NAV Akademije po završetku kursa je dobilo posao u nekoj od kompanija koja se bavi implementacijom Microsoft Dynamics NAV rešenja.

Svi zainteresovani za stručno usavršavanje u domenu Microsoftovih ERP i CRM rešenja svoj CV sa propratnim tekstom mogu poslati na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 23. novembra.

Više informacija o Microsoft Dynamics rešenjima možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/scg/dynamics

 
tnews