HP Compaq 6735b poslovni prenosni računar – jednostavan, kvalitetan i pouzdan

Beograd, septembar 2008 – Kompanija HP predstavila je novi moderno dizajnirani model prenosnog računara, HP Compaq 6735b Notebook PC, namenjen svima kojima je potrebno kvalitetno i pouzdano mobilno rešenje bazirano na AMD procesoru i HP Mobile Broadband tehnologiji, po pristupačnoj ceni.

Ovaj računar ima široki monitor dijagonale 15,4“, opremljen je dodatnim sistemima zaštite podataka i dugotrajnom baterijom, kompatibilan je sa HP univerzalnim dodacima za poslovne korisnike.

Jedna od glavnih prednosti je višestepeni i prilagodljiv sistem zaštite koji čuva podatke i aplikacije, što omogućava korisnicima da se nesmetano usmere ka obavljanju svakodnevnih zadataka. HP Dura Finish koji štiti od ogrebotina i fizičkih oštećenja, potporna konstrukcija od legure magnezijuma i HP 3D DriveGuard koji prepoznaje svaki iznenadni pokret i odmah raguje štiteći podatke, pružaju pouzdanost u radu i omogućavaju dugotrajno korišćenje računara

Pojednostavljene funkcije omogućavaju lako korišćenje alata kao što je HP Quicklook 2, tako da je pregledanje elektronske pošte, kalendara ili telefonskog imenika brzo i jednostavno. Pritiskom na samo jedno dugme prosleđuje se zahtev za željenom informacijom, čime se obezbeđuje povećanje produktivnosti poslovanja.

Koliko god da ste udaljeni od kancelarije, bilo da ste u susedstvu ili na putovanju, možete ostati povezani sa svojim poslovnim partnerima zahvaljujući integrisanim HP Mobile Broadband, Wi-Fi CERTIFIED WLAN i Bluetooth tehnologijama koje omogućavaju bežičan pristup Internetu.