BlackBerry Bold 9700 u ponudi VIP-a

Kompanija Vip od danas u svojoj ponudi ima novi pametni telefon BlackBerry Bold 9700. Novi model telefona BlackBerry radi sa operativnim sistemom BlackBerry OS 5.0, koji ima unapređene opcije za elektronsku poštu i kalendar, kao i bolje pretraživanje. Telefon BlackBerry Bold 9700 može da se nabavi u prodajnim centrima VIP-a u Srbiji, počevši od 25.999 dinara.

BlackBerry Bold 9700 nudi vrhunske performanse i funkcionalnost, ima ugrađenu podršku za 3G mrežu, procesor sledeće generacije koji radi na 624 megaherca, Flash memoriju od 256 MB i radnu memoriju od 256MB, ugrađenu GPS navigaciju, WLAN, kameru sa 3,2 megapiksela i ekran sa visokom rezolucijom.

U kompaniji VIP ističu da su njihovi stručnjaci spremni da u svojim centrima korisnicima pokažu kako da na najbolji način koriste ovaj i ostale uređaje BlackBerry u svakodnevnoj poslovnoj i privatnoj komunikaciji, kao i da pristupe informacijama i zabavi u pokretu. Za više informacija o telefonima BlackBerry u VIP-ovoj ponudi možete da vidite ovde. (A.S.)

|Search:Find More About BlackBerry Bold 9700 u ponudi VIP-a|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro