Logitech gameboard unapređuje dosadašnji našin igranja i omogućava potpunu kontrolu

Beograd, 10. decembar 2008 – Dok spasavate taoce ili čovečanstvo, ili ispunjavate neki drugi zadatak, ne želite da brinete o povredama ruke ili mogućnosti da pritisnete pogrešan taster. Zbog svega toga kompanija Logitech danas je predstavila Logitech G13 Advanced Gameboard, hibridnu igračku tastaturu dizajniranu kao dodatak vašoj Logitech tastaturi i mišu, koji vam pruža osećaj udobnosti i kontrolu tokom igranja na Mac ili PC računarima.

thumb_logitech_g13_1

“Ako ste ozbiljan igrač, onda za vas nema boljeg osećaja od igranja uz G13 gameboard,” rekao je Ruben Mokerje, direktor marketinga za igračke proizvode kompanije Logitech. “Za razliku od drugih gameboard-ova koji se fokusiraju samo na mogućnost programiranja funkcija tastera, G13 napredni gameboard sadrži i osnovu nagrađivanog Comfort Wave dizajna. Tako da, ukoliko igrate World of Warcraft ili odlazite na sledeći LAN party sa G13 gameboard-om, dobijate izuzetnu prednost u odnosu na ostale.”

Izuzetno udobna, oblikovana da odgovara prirodnom obliku dlana i prstiju, sa prijatnim tasterima koji se lako lociraju putem dodira, tri moda za igranje, 25 tastera koji se mogu programirati i analognom palicom koja se takođe može isprogramirati, G13 gameboard omogućava do 87 načina kontrolisanja igre (neophodno je prethodno instalirati softver). Moguće je podešavati različite profile za svaku igru posebno, a tokom igranja možete praviti i makroe, bez zaustavljanja same igre.

Za još jednu taktičku prednost tu je GamePanel LCD ekran veličine 160×43 piksela koji pokazuje statistike iz igre, sistemske informacije i poruke od drugih igrača.

thumb_logitech_g13_2

G13 gameboard poseduje i tastere sa pozadinskim osvetljenjem koji pomažu da u uslovima slabog ili nikakvog osvetljenja pronađete pravi taster. Možete birati između stotina boja pozadinskog osvetljenja, tako da vaš gameboard izgleda baš kako želite.

G13 gameboard je zgodno rešenje i za igrače koji koriste prenosne računare jer ima ugrađenu memoriju koja pamti pet profila koje možete poneti na sledeći LAN party. Za mnoge popularne igre, uključujući World of Warcraft: Burning Crusade, Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, Call of Duty 4: Modern Warfare profili su unapred podešeni.

Uz dobro izbalansiranu težinu i strateški raspoređene nožice, G13 gameboard neće se pomerati tokom igranja, pružajući vam čvrst oslonac ka pobedi.

thumb_logitech_g13_3

Cena i dostupnost

Logitech G13 napredni gameboard se očekuje u Evropi u decembru uz predloženu maloprodajnu cenu od 89,99 evra.