Novi nagradni konkurs za projekat Kreativna škola

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i kompanija Microsoft potpisali su novi ugovor o nastavku projekta Kreativna škola, sa ciljem da se promovišu inovacije u nastavi.

Najbolji radovi, koje su napravili nastavnici u Srbiji i predstavili na svojim časovima, objavljuju se u elektronskom obliku na lokaciji Kreativna škola, a najbolji radovi se nagrađuju.

Svake nove školske godine raspisuje se nagradni konkurs za najbolje radove, koji je otvoren za sve nastavnike škola u Srbiji. Nastavnici na konkurs dostavljaju radove koji sadrže detaljan prikaz časa gde se uvode inovacije u nastavi predmeta koji se nalazi u nastavnom programu za osnovne i srednje škole Republike Srbije. Najbolji radovi se smeštaju u „Bazu znanja“, odakle se izdvajaju najbolji primeri iz prakse kojima se slobodno može pristupiti preko Interneta.

Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i kompanija Microsoft pozivaju sve nastavnike da učestvuju na novom nagradnom konkursu za najbolju primenu inovacija u nastavi, i to po konkursu koji će biti objavljen u listu Prosvetni pregled, kao i na veb lokacijama Zavoda i Kreativne škole. (A.S.)

|Search:Find More About Novi nagradni konkurs za projekat Kreativna škola|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro