Četiri kartice u novom Telenorovom paketu

Novi Telenorov pripejd paket „Moja ekipa“ naći će se u prodaji od 1. februara. Sadrži četiri pripejd kartice koje između sebe imaju besplatne razgovore i video pozive. Svaki od korisnika može besplatno da razgovara sa tri preostala člana ekipe 500 minuta u toku jednom meseca.

I dosadašnji pripejd korisnici takođe mogu da prave svoje ekipe, samo treba da izaberu tri Telenorova pripejd broja sa kojima žele besplatno da razgovaraju i uspostavljaju video pozive.

Zaštitni znak kampanje „Moja ekipa“ je olimpijski bob tim Srbije, koji prvi put na Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru nastupa pod našom zastavom. Na ovaj način, Telenor kao generalni sponzor olimpijskog tima Srbije za Zimske i Letnje olimpijske igre, predstavlja najširoj javnosti članove olimpijskog tima.

Nakon promotivnog perioda, koji traje do 31. marta, svaki korisnik može da produži mogućnost besplatnih razgovora za narednih mesec dana sa ostala tri broja ako dopuni kredit sa najmanje 500 dinara odjednom.

Kada se potroši besplatni minuti, tarifiranje prema ekipi se nastavlja u skladu sa tarifnim paketom korisnika.

Cena paketa „Moja ekipa“ je 200 dinara, a kartica može da se aktivira do 30. juna ove godine slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom EKIPA na 9848. Preostale besplatne minute korisnik može da proveri putem koda *121*7#. (A.S.)

|Search:Find More About Četiri kartice u novom Telenorovom paketu|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro