TELENOROV TARIFNI DODATAK „OMILJENI BROJ“

Beograd, 1. februar 2008. – Izlazeći u susret željama korisnika, Telenor je sada omogućio korišćenje tarifnog dodatka „Omiljeni broj“ svim pripejd korisnicima i postpejd korisnicima paketa Start, Fleksi i Prenesi.

Tarifni dodatak „Omiljeni broj“ korisnicima pruža mogućnost da razgovaraju sa izabranom osobom po zaista posebnim cenama. Uz mesečnu pretplatu od 99 dinara, pozivi ka ovom broju u okviru mreže naplaćivaće se samo 0,5 dinara po minuti za postpejd korisnike, odnosno 1 dinar za pripejd. U servis nisu uključene SMS poruke, a cena uspostavljanja veze zavisi od tarifnog paketa koji korisnik koristi.

Svi korisnici koji od 1. februara do 8. marta kupe tarifni dodatak dobiće besplatnu pretplatu za još mesec dana.

Tokom ovog promotivnog perioda Telenor poziva svoje korisnike da učestvuju na konkursu za najbolju fotografiju „Trenutak vredan sećanja za putovanje vredno sećanja“. Fotografiju koja oslikava romantičan trenutak potrebno je poslati MMS-om na broj 063/14 22 008. Glavna nagrada za najromantičniji MMS je petodnevno putovanje u Rim za dve osobe. Autori još stotinu najromantičnijih fotografija takođe će biti nagrađeni. Detaljnije informacije mogu se naći na sajtu www.telenor.co.yu.

tnews