Čarobne boje: Digital IXUS 80 IS

Na prelasku sa zime u proleće, Canon izbacuje novi model modernog, kompaktnog foto-aparata kako biste zauvek sačuvali čarobne boje godišnjih doba.

Dajući prednost nežnijim tonovima, Digital IXUS 80 IS je dostupan u četiri prefinjene nijanse – klasično srebrnoj, karamel, boji čokolade i nežno ružičastoj. Intuitivne i pristupačne komande koje reaguju na lagani dodir inkorporirane su u laganom kućištu sa aluminijumskom završnom obradom zajedno sa dobro osvetljenim, preglednim PureColor LCD II ekranom od 2,5”, savršenim za snimanje i pregled snimaka.

Na ovom modelu primenjena je velika stručnost kompanije Canon u oblasti proizvodnje foto-aparata, čiji su rezultat inteligentne automatske funkcije namenjene postizanju savršenih fotografija. Treba pomenuti i novu tehnologiju za prepoznavanje pokreta, koja eliminiše mogućnost od snimanja zamućenih, loše kadriranih fotografija, dok sočivo za optičku stabilizaciju slike uspešno neutrališe efekte pomeranja foto-aparata. Fokusni sistem je takođe unapređen u cilju nesmetanog rada pri snimanju u uslovima slabe osvetljenosti. Sa svim objektima i u svim uslovima snimanja, Digital IXUS 80 IS uvek daje besprekorne rezultate, a pritom i sam izgleda savršeno.

Osnovne karakteristike:

– 8,0 megapiksela
– 3x zum sa optičkim stabilizatorom slike
– PureColor LCD II ekran od 2,5”
– Tehnologija za prepoznavanje lica, tehnologija za prepoznavanje pokreta i funkcija za automatsku korekciju efekta “crvenih očiju”.