NOKIA N96 SAMO U PONUDI TELENORA

Beograd, 2. oktobar 2008 – Telenor je prvi operator u Srbiji koji od ponedeljka, 6. oktobra, u svojoj džinovskoj ponudi telefona nudi najnoviji model Nokia N96. Ovaj telefon u potpunosti objedinjuje telefonske i multimedijalne servise, pravi fotografije visokog kvaliteta i pruža mnoštvo novih usluga. Svi korisnici već danas mogu da rezervišu svoj N96 na Internet sajtu Telenora (www.telenor.rs).

Nova Nokia N96 ima mogućnost televizijskog prenosa uživo, ugrađen fotoaparat sa pet megapiksela i optikom Carl Zeiss, kao i glasovnu navigaciju. Osnovna verzija poseduje i 16 gigabajta ugrađene memorije koja se može povećati i do 24 gigabajta, uz dodatnu micro SD karticu, superiorni kvalitet zvuka i reprodukcije muzike, N-Gage sistema za igre i ekran od 2,8 inča.

Prilikom kupovine telefona u Telenor prodavnicama kupac dobija mobilni telefon sa originalnim delovima i garancijom koja podrazumeva, između ostalog i, mogućnost slanja aparata u licencirani servis, a korisniku se tada obezbeđuje telefon sličnog kvaliteta i karakteristika, dok se njegov telefon ne vrati sa servisa.

Na ovaj način Telenor umnogome doprinosi borbi protiv nelegalnog tržišta svih sadržaja koji su vezani za oblast mobilne telefonije. U poslednjih deset godina legalno je uvezeno više od 2.780.000 mobilnih telefona, dok je u istom periodu zabeleženo gotovo sedam miliona korisnika. Ovaj podatak najbolje govori u kojoj meri su ilegalni telefoni prisutni na domaćem tržištu za koje je godišnje potrebno 1,5 miliona aparata. Prošle godine legalno je uvezeno više od milion mobilnih telefona.

Pored Telenorovih prodavnica, novi model Nokia N96, može se kupiti putem Interneta i tele-prodaje, a telefon će se naći i u ponudi sa Telenorovim postpejd tarifnim paketima, Prenesi i Fleksi.