Gigabyte na CeBIT-u sa novim računarskim periferijama

Vodeći proizvođač matičnih ploča i grafičkih karti, tajvanski Gigabyte, na ovogodišnjem sajmu CeBIT, koji će se održati od 2. do 6. marta u Hanoveru, predstaviće tri nove serije računarskih periferija. U centru pažnje biće periferije namenjene igračima (Gaming Series), bežične periferije (Wireless Series), i periferije sa posebnim osvrtom na dizajn (Designer Series).

Namenjen igračima, Gigabyteov miš M8000Xtreme opremljen je laserskim senzorom rezolucije 6000 račaka po inču koji obezbeđuje visoku preciznost. Miš se isporučuje sa softverom GHOSTTM Engine druge generacije koji omogućava korisniku da kreira 70 makroa koji mogu obuhvatiti i skripte za komande na tastaturi.

Gigabyteova serija bežičnih periferija obuhvata bluetooth laserski miš M7700B i komplet tastature i miša KM7600. Ovi uređaji sa računarom komuniciraju putem omalenog, nano, Bluetooth priključka koji podržava tehnologiju V2.1+EDR.

Očekuje se da že najviše pažnje korisnika privući bežični miš M7800S koji je presvučen kožom i zlatnim elementima, a ukrašen sa pet Swarovski kristala. Ovaj miš je deo Gigabyteove kolekcije Designer Series i opremljen je laserskim senzorom maksimalne rezolucije 1600 tačaka po inču. Sa računarom komunicira putem nano priključka koji je praktično neprimetan po priključenju u odgovarajući USB konektor. Više o ovom prelepom mišu možete pročitati u najnovijem, martovskom broju časopisa Mikro. (I.S.)

|Search:Find More About Gigabyte na CeBIT-u sa novim računarskim periferijama|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro

mpcv