Logitechovi zvučnici za prenosive računare

PRENOSIVI RAČUNARI SU DOVOLJNO moćni da obave sve što korisnici od njih zahtevaju, ali kako su postajali manji, tako je i kvalitet reprodukovanog zvuka uglavnom opadao. Kako bi poboljšao zvuk iz prenosivih računara, Logitech je lansirao zvučnik Z205, koji može da se prikači za prenosivi računar i obezbedi odličan kvalitet zvuka.

Zvučnik Logitech Z205 se postavlja na vrh ekrana prenosivog računara jer je malih dimenzija, 3,5 cm debljine i 6,4 cm visine, što omogućava korisnicima da ga stalno nose uz računar. Uz zvučnik se dobija i odgovarajuća zaštitna torbica za lakši i bezbedniji transport.

Zahvaljujući ovom zvučniku sa dva upravljačka programa, ugrađenim pojačalom i akustički podešenim kućištem, moguće je uživati u punom stereo zvuku. Na vrhu zvučnika nalaze se tasteri za kontrolu jačine zvuka i uključenje i isključenje zvučnika. Napajanje zvučnika je preko USB kabla, tako da nema potrebe za spoljašnjim napajanjem i dodatnim kablovima.

Zvučnici za prenosive računare Logitech Z205 pojaviće se ovog meseca na evropskom tržištu po maloprodajnoj ceni od oko 50 evra. (A.S.)

|Search:Find More About Logitechovi zvučnici za prenosive računare|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro