LevelOne ponovo na srpskom tržištu

POSLE DUŽEG VREMENA NEMAČKA ROBNA marka LevelOne ponovo je dostupna domaćim kupcima.

Distributer proizvoda robne marke LevelOne, poznata domaća kompanija Direct Link, predstavila je široku proizvodnu ponudu ove firme i priredila kratki osvrt na razvojni put.

Iza mrežne opreme LevelOne zapravo stoji nemačka kompanija Digital Data Communications, osnovana 1991. godine u Dortmundu. Osnovnu ponudu robne marke čini aktivna mrežna oprema, dok se u poslednje vreme fokus prenosi na segment video nadzora zasnovan na širokoj ponudi IP kamera.

LevelOne trenutno ima regionalna predstavništva u dvadeset zemalja i ostvaruje godišnji promet koje prevazilazi milijardu dolara. Od skora otvoreno je predstavništvo i u Srbiji. Kompanija Digital Data Communications u ovim zemljama pod robnom markom LevelOne nudi uređaje za klasične ali i bežične mreže, uređaje za povezivanje putem strujne instalacije, uređaje za prenos napajanja putem mrežne infrastrukture (PoE), širokopojasne usmerivače, servere, mrežne kamere za nadzor, KVM preklopnike i uređaje za prenos glasa putem internet protokola (VoIP).

Pored hardverskih uređaja, domaći korisnici biće u prilici da provere sistem pružanja usluga i podrške pre i nakon kupovine, na koji je LevelOne posebno ponosan. Korisnici su takođe u mogućnosti da garantne uslove prilagode svojim potrebama, a ono čime se LevelOne može pohvaliti je broj neispravnih uređaja koji zbog rigorozne kontrole kvaliteta iznosi svega 0,2 %.

|Search:Find More About LevelOne ponovo na srpskom tržištu|

[ad#ad-post1]