Adobe u aprilu predstavlja Creative Suite 5

KOMPANIJA ADOBE ĆE NAREDNU VERZIJU svoje popularne kolekcije programa Creative Suite, namenjene profesionalcima, predstaviti 12. aprila. Adobe je ranije najavio zvanično predstavljenje nove kolikcije kako bi dao vremena svojim vernim korisnicima da se registruju na zvaničnoj lokaciji i prate događaj.

Zvanično predstavljenje održaće se 12. aprila u 8 ujutru po američkom računanju vremena i prenosiće se putem Adobe TV-a. Korisnici koji žele da prate događaj mogu se registrovati na lokaciji kompanije Adobe i uživo gledati najnovije mogućnosti aplikacija kao što su Photoshop i usluga CS Live.

Adobeov paket CS5 biće prva veća nadogradnja prethodnog paketa CS4 koji je predstavljen još u septembru 2008. godine. Aktuelni paket čine 13 nezavisnih programa uključujući Photoshop, InDesign i Illustrator; 14 integrisanih tehnologija kao što su Bridge i Version Cue; i 7 usluga kao što je Acrobat.com.

Dvanaestog aprila navršiće se gotovo 19 meseci od kako je predstavljena aktuelna verzija CS paketa. Uobičajena pauza između verzija, koju je Adobe duže vremena praktikovao, bila je od 12 do 18 meseci.

Koncept paketa Creative Suite, koji obuhvata najvažnije Adobeove alatke, nastao je 2003. godine. Pre toga, Adobe je objavljivao nove verzije svojih programa po individualnom rasporedu. (I.S.)

|Search:Find More About Adobe u aprilu predstavlja Creative Suite 5|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro

mpcv