Ubisoft lansirao igru Splinter Cell Conviction

IZDAVAČKA KUĆA UBISOFT LANSIRALA je igru Splinter Cell Conviction, uspešan nastavak još uspešnijeg niza igara koje igrača stavljaju u ulogu tajnog agenta Sema Fišera. I pored problema sa odbijanjem poslušnosti igre koji se ispoljavao na drugom nivou, što je brzo ispravljeno, novi Splinter Cell je dobio dobre kritike. Da bi novi nastavak učinio što atraktivnijim, Ubisoft je igračima ponudio da svakog četvrtka preuzmu putem Interneta besplatan dodatni sadržaj. Prvi paket igraču omogućava da koristi novo oružje MP7A1 Machine Pistol.

Prema saopštenju kompanije Ubisoft, korisnicima neće biti potrebne dodatne šifre i lozinke, nalik mreži Cerberus, da bi preuzeli sadržaj. Dodatne pakete moći će da preuzimaju kako novi korisnici tako i oni koji su već kupili igru.

Da bi se preuzeo dodatni sadržaj za igru Tom Clancy\\\’s Splinter Cell Conviction potrebno je da korisnik poseduje igru, vezu sa Internetom i takozvani Xbox 360 gamertag. Sadržaj se može preuzeti iz menija Extras koji se nalazi u glavnom meniju igre.

|Search:Find More About Ubisoft lansirao igru Splinter Cell Conviction|

[ad#ad-post1]