Fujitsu počeo da isporučuje nove servere Primergy

FUJITSU DANAS POČINJE DA ISPORUČUJE novu generaciju servera u uspravnom samostojećem kućištu (tower), verziji za ugradnju u orman (rack) i pločastih (blade), projektovanih da kompanijama služe kao „generatori virtuelizacije“, sposobni da podrže i najkompleksnija virtuelna serverska okruženja. Fujitsuovi dvoprocesorski sistemi Primergy zasnovani su na trenutno najbržim serverskim procesorima, imaju impresivne ulazne i izlazne performanse, napajaju ih energetski najefikasnija napajanja i skladište podatke na diskove velikog kapaciteta koji su sastavni deo podsistema Eternus JX40. Performanse Primergy servera dodatno unapređuje i Fujitsuova usluga optimizacije.

Osvežena porodica Primergy servera, koja je zasnovana na najnovijim Intelovim serverskim procesorima Xeon 5600, sastoji se od samostojećeg servera TX300 S6, servera RX200 S6 i RX300 S6 namenjenih ugradnji u serverske ormane, i pločastih servera BX920 S2 i BX922 S2. Svaka od ovih platformi projektovana je da zadovolji rastuće potrebe za skladišnim kapacitetom i može se proširiti novim Fujitsuovim podsistemom za skladištenje podataka Eternus JX40.

Novi sistemi dokazuju da je prelazak na potpuno virtuelizovana serverska okruženja sada moguće i sa x86 serverima, koji su po ceni ujedno u ogromnoj prednosti u odnosu na sisteme zasnovane na Unixu.

|Search:Find More About Fujitsu počeo da isporučuje nove servere Primergy|

[ad#ad-post1]