Walmart nudi iPhone 3GS za 97 dolara

AMERIČKI MALOPRODAJNI LANAC WALMART najavio je sredinom ove nedelje sniženje cene tekefona iPhone 3GS kapaciteta 16 GB na 97 dolara, što je najniža cena tog pametnog telefona u SAD. Model s memorijom kapaciteta 32 GB i dalje će se prodavati po ceni od 297 dolara.

Prethodna cena telefona iznosila je 197 dolara, što znači da je Walmart počastio kupce sniženjem od 100 dolara, pa je iPhone 3GS 16 GB sada jeftiniji i od modela iPhone 3G kapaciteta 8 GB (99 dolara). Međutim, iPhone 3G 8 GB trenutno nije dostupan u Appleovoj mrežnoj prodavnici što dodatno podgreva glasine o novom iPhoneu.

Najverovatnije je da će Stiv Džobs predstaviti novi iPhone tokom svog uvodnog izlaganja na konferenciji namenjenoj programerima koji razvijaju aplikacije za Appleove proizvode (Worldwide Developers Conference, WWDC), koja se od 7. do 11. juna održava u konferencijskom centru Moscone West u San Francisku. Apple već tri godine za redom svakog leta predstavlja novu verziju pametnog telefona, a izgleda da ni ove godine neće biti drugačije, naročito ako uzmemo u obzir glasine i izveštaje o četvrtoj generaciji iPhonea.

Ukoliko novi model iPhonea bude predstavljen 7. juna, verovatno je da će Apple zvanično sniziti cenu modela 3GS sa memorijom kapacitete 16 GB kao što je prošle godine snizio cenu modela 3G sa 8 GB memorije na 99 dolara.

|Search:Find More About Walmart nudi iPhone 3GS za 97 dolara|

[ad#ad-post1]

tnews