Genius predstavio prvog miša sa OLED ekranom

Kompanija Genius je početkom ove nedelje predstavila prvog miša namenjenog ljubiteljima računarskih igara, zasnovanog na naprednoj Doppler tehnologiji koja omogućava preciznije i pouzdanije biranje.

Radi se o modelu Ergo 555 Laser, koji je predviđen za rad na rezolucijama od 400 do 3200 tačaka po inču. Osim toga, miš ima sedam tzv. makro tastera koji mogu biti konfigurisani u jednom od pet režima rada (od G1 do G5), što omogućava korisnicima, bez obzira na njihovu spretnost i veštinu, da lakše upravljaju pokretima likova u igrama. Dodatna atraktivna opcija koju novi Geniusov miš poseduje je minijaturni ekran sa organskim svetlećim diodama (organic light emitting diode, OLED) na kome se za vreme igranja ispisuju koordinate pokazivača, rezolucija i režim rada koji je korisnik odabrao.

Prema navodima predstavnika Geniusa, Ergo 555 Laser najbolje rezultate pokazuje na računarima sa procesorom Pentium 4, na 1,6 GHz ili bržim, koji kao operativni sistem koriste Windows, u verzijama 2000, 2003, XP, XP x64 ili Vista.

Geniusov miš Ergo 555 Laser će se prodavati po ceni od približno 50 USD, uz trogodišnju garanciju.

|Search:Find More About Genius predstavio prvog miša sa OLED ekranom|

[ad#ad-post1]

tnews