Cisco rešenja za online vođenje pijaca

BEOGRAD, 23. decembar 2008. godine – Novosadsko lokalno javno preduzeće JKP „Tržnica“ implementiralo je Cisco rešenje virtuelne privatne mreže (VPN) koje povezuje sve pijace među sobom i sa glavnom bazom čime smanjuju troškove i povećava efikasnost.

JKP„Tržnica“ je firma u javnom vlasništvu koja upravlja sa sedam maloprodajnih i veleprodajnih pijaca u Novom Sadu i zapošljava 160 ljudi. Da bi osavremenili pogled na poslovanje i postali efikasniji uveli su Cisco rešenje virtualne privatne mreže (VPN) koja povezuje svaku pijacu sa ostalim i sa glavnom bazom. Time su ostvarili efikasnu komunikaciju koja je bitna za praćenje plaćanja, upravljanje novčanim tokom i unapređivanje prihoda zakupa tezgi. Rešenje virtualne privatne mreže (VPN) koja je bazirana na sigurnoj i pouzdanoj Cisco® opremi pobošljalo je i protok informacija unutar preduzeća.

Podaci su centralizovani, tako da menadžeri mogu lako videti što se dešava u poslu. Radnici mogu brzo prepoznati slobodan prostor na svim pijacama, na koliki period, i po kojoj ceni ga mogu iznajmiti, što pomaže poboljšanju stope popunjenosti i prihoda. Povećana efikasnost je smanjila operativne troškove i oslobodila zaposlene aktivnosti kao što su prodaja i usluga korisnicima.

JKP “Tržnice” uz pomoć ovog rešenja štedi novac koristeći mrežu za telefonske servise, bezbednost i razmenu podataka. Interni pozivi između lokacija se sada prenose na VPN, a ne na javnu telefonsku mrežu što znači da je potrebno manje telefonskih linija i interni pozivi su besplatni. Takođe, JKP “Tržnica” je centralizovala svoj video nadzor, pomoću mreže za 24-časovni nadzor i u velikoj meri poboljšala bezbednost.

|Search:Find More About Cisco rešenja za online vođenje pijaca|

[ad#ad-post1]

tnews