Novi modeli Logitechovih slušalica

KOMPANIJA LOGITECH PREDSTAVILA je dva nova modela slušalica sa mikrofonom koje pružaju kristalno jasan zvuk za komunikaciju na Internetu i video pozive, gledanje filmova i slušanje muzike. Zahvaljujući podršci za superširokopojasni zvuk, Logitech USB Headset H530 i Logitech Laptop Headset H555 pružaju jasan zvuk koji stvara utisak da se svi učesnici razgovora nalaze u istoj sobi.

Lagane slušalice Laptop Headset H555 se sklapaju i omogućavaju lako pakovanje u odgovarajuću futrolu, dok USB Headset H530 imaju laserski dizajnirane drajvere koji pružaju izuzetan kvalitet zvuka. Oba modela slušalica sa mikrofonom su kompatibilna sa programima Logitech Vid HD, Skype za Windows u verziji 4.0 ili novijoj i Skype za Mac u verziji 2.8 ili novijoj.

Superširokopojasni zvuk, koji je razvio Skype, omogućava da glas bude što prirodniji prenoseći zvuk u širokom frekventnom opsegu. Pored toga, superširokopojasni zvuk koristi manje mrežnih resursa i može da se prilagođava povećanom mrežnom saobraćaju u realnom vremenu.

Slušalice Logitech Laptop Headset H555 i Logitech USB Headset H530 će se pojaviti u prodaji tokom ovog meseca po ceni od 60 i 50 evra. (A.S.)

|Search:Find More About Novi modeli Logitechovih slušalica|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro