Canon poboljšao efikasnost skenera ScanFront

KOMPANIJA CANON PREDSTAVILA je nove mrežne skenere iz serije ScanFront, modele 300 i 300P koji su namenjeni bezbednoj digitalizaciji i prenosu dokumenata. Kao naslednici uspešnih skenera ScanFront 220 i 220P, novi modeli imaju povećanu brzinu skeniranja do 30 stranica u minutu za crno-bele dokumenate i 25 stranica u minutu pri skeniranju dokumenata u boji. Mogu se korisiti i kao mrežni skeneri u kancelarijama, radnim grupama i sredinama u kojima se direktno radi sa klijentima.

Zbog svog atraktivnog i ergonomskog dizajna ScanFront 300 i 300P su idealni za male prostore ili recepcije gde ih svako može videti. Kompaktan dizajn i ugrađen kolor ekran osetljiv na dodir, dijagonale 21 cm, omogućava brzo kretanje kroz upravljačke menije dok personalizovani tasteri obezbeđuju brzu i tačnu raspodelu datoteka. Oba modela imaju napredne funkcije mrežnog skeniranja i slanja dokumenata putem elektronske pošte, učitavanje na ftp servere, USB uređaje, ili direktno štampanje na faks mašinama ili štampačima.

Jednostavan Web pretraživač omogućava administratorima računarskih sistema da upravljaju sa više uređaja sa bilo koje lokacije. Novi alat ScanFront omogućava istovremeno ažuriranje upravljanje sa nekoliko uređaja smeštenih u raličitim kancelarijama čime se smanjuju troškovi održavanja i vreme potrebno za administriranje.

Standardni model ScanFront 300 ima opciju za verifikaciju pristupa, dok model namenjen profesionalcima, ScanFront 300P, ima biometrijsku identifikaciju putem otisaka prstiju. Pored toga, ScanFront 300P koristi ultrazvučni detektor sa dvostrukim poljem kako bi obezbedio pouzdaniji rad i onemogućio duplo skeniranje stranica dokumenta. Oba modela imaju prilagodljive tastere, kojima se mogu dodeliti različite funkcije kao što su brzo skeniranje i slanje dokumenata.

Oba skenera izrađena su u skladu sa standardima Energy Star i RoHS i imaju ugrađen čitav niz funkcija, kao što su automatsko otkrivanje boja, ispravljanje orijentacije teksta, detektovanje presavijenih listova i skeniranje dugačkih dokumenta (do 1000 mm).

ScanFront 300P i 300 biće dostupni i u Evropi od avgusta 2010. (I.S.)

|Search:Find More About Canon poboljšao efikasnost skenera ScanFront|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro

mpcv