Deda Mraz se obraća deci u bolnicama pomoću Cisco video linka

BEOGRAD, 29. decembar 2008. godine – Služeći se Cisco tehnologijom Objedinjenih komunikacija, mladi pacijenti i njihove porodice u bristolskoj Kraljevskoj dečijoj bolnici, Kraljevskoj dečijoj bolnici (Jorkhil) u Glazgovu i Bolnici Naše Gospe u Kramlinu, u Irskoj, mogu neposredno da pričaju sa Deda Mrazom putem video linka postavljenog u svakoj bolnici. Deca mogu da saopšte Deda Mrazu svoje božićne želje, a njegovi pomoćnici- vilenjaci, u obliku osoblja kompanije Cisco, biće tu da lično uruče deci poklone.

Santa Claus Connection kompanije Cisco omogućava deci koja tokom praznika ne mogu da napuste bolnicu da delimično osete duh Božića. Ovaj program se drugi put odvija u Velikoj Britaniji, a obradovao je tokom prethodnih pet godina decu u SAD, Kanadi i Nemačkoj.

Sve ovo je moguće zahvaljujući snazi Objedinjenih komunikacija. Rešenje Cisco Unified Communications je siguran bežični komunikacioni sistem u kome su integrisani glas, video i podaci. Zaposleni u kompaniji Cisco dali su prilog u vidu pojedinačnih poklona i novčanih donacija kako bi se deci koja božićne praznike provode u bolnicama ispunile želje.

“Deca u našoj bolnici propuštaju neke od uzbudljivih aktivnosti koje se obično dešavaju uoči Božića sa njihovim roditeljima i prijateljima. Santa Claus Connection zaista može Božić da učini posebnim za njih, i olakša taj izuzetno težak period i njima i njihovim roditeljima” izjavio je Džejmi Redfern, upravnik Kraljevske dečije bolnice (Jorkhil) u Glazgovu. “Cisco tim je zaista pomogao da se mnogim mladima ovde ulepša Božić, i mi smo im za to vrlo zahvalni”.

|Search:Find More About Deda Mraz se obraća deci u bolnicama pomoću Cisco video linka|

[ad#ad-post1]