NOVI KORPORATIVNI WEBSITE KOMPANIJE CARLSBERG SRBIJA

Beograd, 9. januar 2009. – Kompanija Carlsberg Srbija se pripremila da spremno uđe u novu poslovnu godinu spremajući se za nove izazove, a jedan od takvih poduhvata je i želja da sa potrošačima komunicira i putem svog najnovijeg korporativnog website-a www.carlsberg.rs. Predstavljanje website-a je održano u Galeriji O3ONE, a svi prisutni su bili u prilici da se prvi upoznaju sa sadržajem, da prosurfuju web stranicama i da se uvere da je poznata Carlsberg-ova krilatica verovatno najbolji website na svetu, tačna. Prvi posetioci ovih web stranica su, nakon logovanja, mogli da saznaju da je ova novina iz Carlsberg-a kreairana po najstrožijim nadzorom IT stručnjaka matične kompanije iz Kopenhagena.

Sanja Maksimović, specijalista za interne komunikacije, u kompaniji Carlsberg Srbija, obraćajući se medijima, izjavila je da će iz sadržaja ovog korporativnog website-a ljubitelji piva i verni potrošači, moći da zadovolje svoju znatiželju i saznaju sve što ih zanima iz široke retrospektive najrazličitijih ukusa Carlsber–govih najkvalitetnijih piva.

Lansiranje korporativnog website-a kompanije je još jedan korak u nizu zbližavanja sa svojim potrošačima kojima se pored svakodnevnih novina, autentičnim Carlsberg-ovim stilom, nudi brz i lak pristup bogatom izboru najraznovrsnijih i najzanimljivijih informacija iz sveta pivarstva.

Kompanija Carlsberg Srbija od dolaska na tržište Srbije posluje koristeći i implementirajući veliko iskustvo svoje matične kompanije. Osim pažljivog odabira najrazličitijih ukusa koje nudi svojim vernim potrošačima kompanija nastoji da uvek ide u korak sa savremenim tokovima poslovanja. Među osnovnim zadacima kompanije je i unapređenje komunikacije prema svojim potrošačima, ljubiteljima najkvalitetnijih piva. Kompanija čvrsto veruje da će novi korporativni website za kratko vreme postati omiljeno mesto i jedinstven izvor informacija za sve pivopije, kao i da će sve ljubitelje ovog pića snabdeti novostima o inovacijama svetski poznatog proizvođača piva.

|Search:Find More About NOVI KORPORATIVNI WEBSITE KOMPANIJE CARLSBERG SRBIJA|

[ad#ad-post1]